Kan jag Freeze Egg Nog?

Många vill njuta ägg nog vid andra tidpunkter än under sportlov. Frågan för många är om inte ägg nog kan frysas för användning vid andra tider på året. Beroende på omständigheterna kan det faktiskt vara möjligt att frysa ägg nog och njuta av söt och krämig dryck. En av de viktigaste faktorerna för framgång att frysa ägg nog är om det är kommersiellt görs eller beredd hemma.

Store köpt ägg nog är allmänt tillgänglig i två former. Visar av konserverade ägg nog brukar börja visas i snabbköp under november månad, och kräver ingen kyla. Konserveringsmedel i denna typ av ägg nog göra det möjligt att lagra drycken på ett svalt mörkt ställe i flera månader. I det här fallet finns det ingen anledning att frysa ägg nog. Innehållet i burken kommer att hålla sig väl genom det datum stämplat på burken.

Tillsammans med konserverad versioner av ägg nog, finns också behållare för dryck som finns i mejeriprodukter fallet. Köpts i kartong eller plast behållare, är denna form av ägg nog avsedd att användas under en kort tidsperiod. Däremot är det möjligt att frysa en oöppnad behållare av denna typ av ägg nog framgångsrikt. Beroende på tillverkarens rekommendationer, kan det vara möjligt att frysa ägg nog i papper och plast behållare för allt från två till sex månader. Kontrollera med tillverkaren av den specifika produkten för riktlinjer om hur länge dryck kan förvaras i frysen.

I allmänhet är det inte en bra idé att frysa ägg nog som är beredd hemma. Anledningen till detta är att det finns relativt få konserveringsmedel i blandningen, så Försämringen är snabbare än kommersiellt beredd ägg nog drycker. Även om drycken är fruset, det finns goda utsikter att bakterier inrätta under lagringsperioden. Den råa ägg som används i de flesta hemmagjorda recept är en av de viktigaste faktorerna som kan göra frysa färska ägg nog en riskfylld verksamhet.

När det gäller beslutet att frysa ägg nog gärna frysa producerats kommersiellt objekt, men inte slösar tid på att försöka frysa din egen hemmagjorda recept. Kom även ihåg att tina frysta ägg nog i kylskåpet över natten, och skaka ordentligt innan du öppnar förpackningen. Även under frysning, ingredienserna kommer sannolikt att genomgå en separation.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.