Vad är raffinerat socker?

Raffinerat socker är en typ av socker produkt som har gått igenom en process för att förbättra eller förfina råsocker från sockerrör och andra livsmedel. Medan många människor anser raffinerat socker vara något annat än enkel strösocker bord socker, är det faktum att raffinerat socker omfattar flera olika typer av socker. Här är några exempel på sockerarter som anses vara raffinerad än råsocker.

Strösocker är den vanligaste anställda typen av raffinerat socker, och den typ som de flesta människor kan konsumera på en daglig basis. Idealisk för användning i hemmet, löser denna typ av vitt raffinerat socker snabbt i varma drycker, vilket gör idealisk för användning i varmt kaffe och te. Många recept kräver användning av vitt strösocker framför andra typer av raffinerat socker, inklusive bakverk sådan kakor, pajer och bröd. Strösocker också används ofta för att göra glasyrer för många bakade sötsaker.

Slipning socker är ett annat exempel på raffinerat socker avsedda för speciella applikationer. Med en grövre korn än strösocker, slipning socker ofta är idealisk för användning i dekorera kakor med glasyr som torkar till en fast konsistens och därmed kvar på kakan utan att köra eller kladdar. Denna typ av raffinerat socker fungerar också bra med kallt efterrätter eftersom det bidrar till att sockra egenskaper dessert samtidigt behålla en extra textur till presentationen.

Caster och super-raffinerat socker är två exempel på raffinerat socker produkter som används i produktionen av kommersiella livsmedel. Super-raffinerat socker används ofta för att skapa läsk produkter såsom torr drink mixar och läsk. Samma typ av raffinerat socker kommer också att fungera bättre i att skapa maränger för pajer än standard socker.

Florsocker, även känd som Florsocker är anställd vid en mjuk konsistens är viktigt att den slutliga produkten. Denna typ av raffinerat socker är perfekt för att skapa kaka glasyr och liknande pålägg, eftersom den blandar bra med andra ingredienser för att göra en smidig ämne som lätt kan spridas över ytan av kakan lager.

skillnad råsocker, har någon typ av raffinerat socker produkt har torkats och behandlats för att förhindra en hel del klibbar. Detta bidrar till att upprätthålla en väl konsekvensen av socker, något som kan eller inte kan vara sant med olika typer av organiskt socker, som rent rörsocker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.