Vad är kinesiska Pizza?

kinesiska pizza kan hänvisa till en mängd amerikansk stil pizzor som görs med traditionella asiatiska ingredienser. Alternativt kan termen betyda Tujia shaobing, en speciell kinesisk maträtt som är pizza som i kvalitet och har bedömts ha en viss likhet med amerikanska versioner av pizza. Den första typen kan göras ganska enkelt få tillgång till vissa pizza degen och några få ingredienser, men Tujia shaobing normalt bara finns i Kina, men folk skulle säkert pussel ut ingredienser och göra det någon annanstans. En snabb sökning på en webbläsare eller på många recept platser kommer att ge många recept på hur man kan göra det amerikanska inspirerade kinesiska pizza. Det kombinerar vanligtvis de saker som gör pizza känd som tomatsås, mozzarella och en god pizza skorpa, med många av de saker som människor skulle förknippa med kinesisk matlagning. Dessa kan inbegripa saker som lök, ärter skida, kastanjer vatten, smaksatt kött (oftast kyckling), sojasås och ingefära. Den "kinesiska" ingredienser som pizza toppning i de flesta fall ger en intressant äktenskap av italienska och kinesiska smaker. är inte alla glada av kinesiska pizza och några hitta den kombination av smaker något avskräckande. Som älskar både pizza och kinesisk mat, å andra sidan kan dyrka varierande recept för kinesiska pizza. Vissa tycker pizzan bättre om de utelämnar osten och kanske sås och andra rekommendera olika sås pålägg som ranch dressing. Det kan ta lite experiment för att avgöra vilka recept är bäst.

Ta bort sås och ost blir mycket nära Tujia shaobing. Detta är rund eller något avlång deg, som vanligtvis innehåller soymilk. Typiska garnering av denna pizza mals kryddig fläsk, lök och ingefära. De som har haft det säger att det är ungefär som en korv pizza minus ost och sås, och pizza degen är ungefär samma vad folk vill ha i Amerika, utom i New York pizza, där jordskorpan är mycket tunnare. En sak som vissa människor har noterat om denna pizza är att de tenderar att vara väldigt fet, vilket kan vara ett plus eller minus beroende på synvinkel.

Med lite forskande människor kan hitta recept på Tujia shaobing online också. Mest stress särskilt användning av soymilk i degen. Det är bara säljs i begränsade platser i Kina, och oftast av gatuförsäljare eller små butiker. Det är kinesiska pizza platser i Kina, som är en intressant tolkning av amerikansk pizza. Dessa kan eventuellt ha Tujia shaobing tillgänglig.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.