Vad är ett Fan Tan Roll?

Ett fan tan rulle är en typ av yeasted småfranska som spåras till sitt ursprung till New England. Du kan också se dessa rullar kallad Yankee kärnmjölken rullar, knoppar smör, eller rullar smör, beroende på recept. De kräver några extra steg för att göra, men deras rika smak är väl värt ansträngningen. är ett fan tan rulle namnges efter sitt solfjädersform. Toppen av rullen skiljer sig i sitt avsnitt, som producerar en fläkt utseende. De är lätt upp i halvor eller tredjedelar, på grund av hur de är bildade. Istället för att formas till runda, använder en bagare tre till fem rektangulära, placeras i en muffin kopp att producera fläkten. Smör är ofta fuktad överdrivet att göra rullar brunare och rikare.

De flesta kockar är överens om att det bästa Fan Tan rulle är ett som består av rik deg. Du kan använda en mängd olika recept bröd deg att göra denna typ av roll. Generellt, om du vill ha en riktigt rik rulle valde brioche deg, eller något recept som innehåller både mjölk och ägg. Självklart, om du tjänar dessa rullar färskt från ugnen och tillsätt lite smör till toppen, kan du komma undan med enklare deg, eftersom färsk varm rullar tenderar att smaka så gott.

Somliga konstruera ett mycket detaljerat rulle Fan Tan med många tunna rektanglar av degen till en muffin tenn. Den tunnare skikt av deg tenderar att skapa en rulle med en mer konditori som skorpa ovanpå, och i allmänhet tenderar att resultera i en mycket lättare rulle. Om du planerar att åka till extra arbete på det här, du absolut bör använda ett recept hög i smör och ägg för att få det tunna bakverk-liknande smak i slutprodukten. Vissa använder croissant degen till en skarpare konditorivaror.

Självklart kan du göra en rulle Fan Tan som är lite friskare. Istället för att använda vitt mjöl, överväga att ersätta grahamsmjöl eller flera mjöl korn av olika typer för en del av vitt mjöl. Lämna några vitt mjöl i degen ska hjälpa dig att skapa en bättre smak och ljusare produkt. Hela vete och andra hela korn mjöl brukar vara ganska tungt.

Det kan ändå resultera i en läcker produkt, och för extra smak, anser beläggning toppar fans med lite olivolja istället för smör. Olivolja är en av de "friska" oljor, hög enkelomättat fett. Det tillför extra smak utan att tillföra hög mättat fett till Fan Tan rulle.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.