Vad är en ost Ball?

En ost boll är en typ av förrätter som består av en boll av mjukost, ofta blandat med kryddor och omfattas av finhackade nötter. Cheese bollar ofta finns färdiga i snabbköpet eller ost affär, men de är också lätta att göra hemma. Om du gör din egen ost boll, kan du experimentera med ingredienser och göra den precis som du vill ha den.

Cheese bollar är populära på fester, där de ofta serveras med råa grönsaker och kex som kan ligga till sprida mjukost. De är bra för cocktailpartyn och särskilt populär runt om i vinter semesterperioden. Men ost bollar är mångsidig och kan bli en hit med gäster året runt. är en grundläggande ost boll med cream cheese, cheddar ost, nötter och kryddor såsom salt, peppar, vitlök och lök. Worcestershire sås eller soja är en annan vanlig ingrediens. Finare ost bollar kan omfatta bleu ost, sherry, ananas, oliver, eller rökt lax.

Experimentera med ingredienser kan ge din ost bollen en unik färg eller smak, där det förutom en vanlig butik, köpt ost boll. Du kan också göra ett par olika för att tilltala en rad gäster. Du kan göra en kryddig ost boll med jalapeño paprika, en rejäl en med kött, eller ens en söt en görs med frukt.

Oavsett vilka ingredienser du väljer att göra en ost boll är lätt nog för nybörjare. Tillåt alla ostar för att mjuka upp till rumstemperatur och sedan blanda alla ingredienser, utom Garnera med hjälp av en matberedare. Efter kylning form blandningen i en eller flera bollar, beroende på hur mycket du har, och rulla varje i hackade nötter eller vad garnera du föredrar. Prova koriander, persilja, bacon bitar, eller en kombination av ingredienser. Krossad graham crackers eller chips choklad kan vara perfekt för en söt ost boll gjord av grädde ost, smör, socker och vanilj. Chill lite mer innan servering, emballering osten bollarna i plastfolie att hjälpa dem att behålla sin form.

Cheese bollar är underbara och bara begränsat till din fantasi. Massor av recept, från det klassiska till det unika, kan hittas på nätet eller i kokböcker, och många parti värdar har sina egna speciella recept. Cheese bollar är perfekt för den oerfarne kocken, och de kan också vara en rolig semester projekt för hela familjen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.