Vad är en gassande Pan?

Ett av inslagen i konventionell ugn är halstra funktionen. Ugn gassande är färd med att laga mat, oftast kött, med direkt värme som kommer från ovan. Ugn gassande uppnås bäst med hjälp av en gassande panorera och broiler pan, och typiskt dessa speciella stekpannor kommer som standard med en ny ugn. En gassande pan är utformad för att optimera beredning av livsmedel av ugnen gassande. En gassande pan kan vara av olika storlekar och levereras i två delar. Den övre delen av gassande pannan slitsad eller perforerade så att fett och fett att droppa av maten under tillagningen, snarare än att låta maten att laga mat i det fett som i en traditionell långpanna. Den övre delen av gassande pan, ibland kallas rack, vilar ovanpå en spillback som fångar spillning. För att undvika svåra rengöring, båda delarna av gassande pan kan vara fodrade med aluminiumfolie. Var noga med att sticka små hål i den övre delen av gassande formen så att den drippings rinna av under.

Ugn gassande är ofta en metod som föredras av matlagning, eftersom det bedöms en sund och rimlig förberedelse av kött som en del av en fettsnål kost. Beroende på din egen matlagning preferenser, det finns många olika mönster i gassande kokkärl. Några av nackdelarna med att använda en gassande pan omfatta bakad på fett som kan vara svåra att rengöra och överdriven rökning från det uppvärmda fett. Vissa människor rekommenderar att du placerar en liten mängd vatten i botten spillbacken före gassande att minska rökningen, och några gassande pannor är konstruerade för att minska olägenheter, men experimentera med olika typer av gassande kastruller är det bästa sättet att hitta en som passar din matlagning behov.

Meats av alla slag, från Turkiet till lamm på nötkött, kan förberedas i ugn gassande, som är väldigt populär för grillning. Experimentera med olika preparat och metoder matlagning samt recept hjälper dig att maximera din upplevelse med ugn gassande.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.