Vad är en Yellow Cake?

Yellow cake får sin färg från äggula. White kaka använder bara äggvitor snarare än äggulorna. Övriga ingredienserna i de två kakor är ofta exakt samma: mjöl, salt, bakpulver, socker, mjölk och vanilj. En gul kaka kan också kallas en Golden Cake, en fuktig Gula bakelse eller en gul Butter Cake. Den rika djupa gula äggulor ger kakan eller färgen, inte Livsmedelsfärgämnen, men intensiteten i färg kan variera beroende på hur många ägg som används.

Några gula kakor bara använda två ägg, medan andra fyra. Finns recept för en tre Egg Cake och en fyra Egg Cake, beroende på mängden ägg efterlyst. Några recept för yellow cake använder olika mängder av äggula och äggvita som fyra gulor och tre vita. Några gula cake recept använder bara en kopp och en halv av mjöl, men fyra ägg. Allmänhet, gula kakor är grövre i strukturen än många vita kakor, men de är ofta mycket fuktig. En gul kaka kan vara i form av en limpa, lager tårta eller kakor kopp. Gul bröllopstårtor är inte ovanlig. Choklad glasyr är den klassiska utöver gult kakor, men vanilj, citron, kokos eller andra smaker kan fungera bra också. Den mörka färgen på choklad och rika smak erbjuder en trevlig kontrast till det ljusgula kaka, så kanske det är därför det är den traditionella Frosting val.

Yellow KAKMIX är en ganska populär sort of cake mix. Det är ett mångsidigt val för många olika typer av snabba desserter att ha till hands i skåpet. Det kan göras med rom, brunt socker och nöttoppen för en enkel typ av rom tårta och en del människor lägga ananas för en tropisk smak. Gul kaka kan också användas för en ananas och persika upp och ner kaka. Citronsaft, entusiasm och glasyr kan vända en gul kaka i en citron kaka.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.