Vad är en Rice Cooker?

För vissa kockar, förbereda ris som är överkokt eller halvrå är oroväckande. Små variationer i temperatur, eller lämna riset på ett par minuter för lång kan bidra till måltider som inte är så perfekt som de skulle kunna vara. Många kockar vända sig till en ris spis, så att de helt har kokt ris varje gång. Siffrorna talar för sig själva. År 2005 till exempel företag som tillverkat över 80 miljoner av dessa mjöl spara maskiner. Den typiska ris spis är en propp i apparat som använder elektricitet, timers och exakt mätning för att skapa perfekt ris. Vissa modeller använder gas istället, och några ris kaminer är konstruerade för användning i mikrovågsugn. Oftast kommer dock ris spisen helt enkelt använda en av ditt hem försäljningsställen och använda elektriskt produceras värme. Dyrare typer kan ha sensorer, timers, inställningar för tillagning av olika typer av ris (vitt, brunt eller vild), och kan hålla ris varm under en lång tid utan mat mer.

Vanligtvis lägger du ris och vatten till en löstagbar skål i ris spis maskinen. Detta placeras sedan tillbaka i ris spis, och ligger på toppen av ett värmeelement. Den viktigaste delen är din förmåga att mäta lämpliga ris /vatten belopp, och välj inställningen eller ställa in timern för den typ och mängd ris du vill kokta. Ris spisar kan variera hur mycket tid olika mängder och typer av ris kommer att ta, och de flesta tar ungefär samtidigt som ris kokas en stovetop. Det enklaste spisar får endast ha riktningar och kalibreringar för vitt ris, men de flesta, eftersom betoningen på komplexa kolhydrater, nu har inställningar för matlagning brunt ris också. Du kommer att upptäcka att vissa ris spisar ger dig möjlighet att förbereda andra livsmedel. Detta kan variera men du kan hitta i manualen som följde med ris spis föreslår saker som läcker köttgryta som görs i spisen. Du kan också hitta en hel del recept på nätet, de flesta typiska crockpot fare.

Det finns kommersiella versioner av ris spisen, som är mycket uppskattade i matsalar och restauranger som serverar en massa ris. Om du någonsin prisade deliciousness ris i kinesiska restauranger, är dess fulländning tillskrivs ofta kokning i kommersiell storlek ris spisar. Inte bara detta resultera i utmärkt kokt ris, men också lämnar brännare på spisen gratis för beredning av andra komponenter i en måltid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.