Vad är en Peach Crisp?

Peach chipsen är en underbar dessert förberedd med en saftig frukt blandning, täckt med en smula toppning. Många föredrar Peach skarpa till paj eftersom det är mycket snabbare att förbereda och du kan utveckla en unik smak och konsistens med skarpa.

Varianter av pajer och chips har funnits i hundratals år. Kakan är egentligen en produkt av andra århundradet f. Kr. Rom när köttpajer var beredda. I modern tid har varianter av chips byggt på säsongens frukter och bär. De kallas skomakare, chips, KRUSTAD, fågelbo pudding, Crow's Nest pudding, pajer, tårtor, Tårtor och flera andra regionala namn. Den brittiska versionen av en skarp kallas är en vittra. Den tidiga amerikanska nybyggarna var tvungna att improvisera när ingredienserna inte fanns tillgänglig. Detta resulterade i utvecklingen av nya recept och hopkok och en mängd unika namn. Kolonister var kända för att tjäna persika skarpa för olika måltider och ofta frukost. Från sent 1800-tal, persiko skarpa blev främst en efterrätt. Det finns så många varianter av persika skarp som det finns gommar. Den förenklade versionen består av färska, skivade persikor, socker, kanel eller muskot, smör, mjöl, havregryn, brunt socker och bakpulver. För topping, några substitut havremjöl med Graham kracker smulor, smulor cookie eller granola. Mandlar, valnötter, pekannötter, citron entusiasm, honung, vaniljextrakt och även kola är flaggor som läggs till persika fräscha recept.

Oftast en persika chipsen är upprättad i ett glas eller keramiskt pan. Flest recept samtal för att täcka de ingredienser med folie i ca 15 minuter i medelvarm ugn. Då folien bort och skarpa gräddas upptäcktes ytterligare 30-45 minuter. Ofta persika skarpa serveras med vispad grädde, eller a la mode, toppad med glass.

Glutenfria persika skarpa utbyten vetemjöl för blek mandel mjöl. Ingredienser såsom agave nektar eller grape seed oil kan användas för att ge den en unik smak.

Peach skarpa kan också göras i en lerkruka potten. Ofta använder människor konserverade persikor för detta recept. Tillagningen tar 4-6 timmar, men är den himmelska doften som genomsyrar huset värt att vänta! En del människor föredrar att lägga till andra bär eller frukt i sina Peach skarpa att skapa sina egna unika dessert. Äpplen, björnbär, blåbär, blandade bär och rabarber är några alternativ som har blivit mycket populär.

Cognac, bourbon eller scotch whisky kan läggas till persika blandning. Detta är en typisk södra recept i USA. För en Northeastern smak, persika chipsen är toppad med en lönn gräddsås. Denna sås är beredd med tunga vispgrädde, äkta lönnsirap och majssirap, upphettas tills slät. Blandningen ska bli tjock, när den kyls. Då är det hälls över din heta Peach chipsen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.