Vad är en No-Host Bar?

A no-host bar är en bar som tillhandahålls på en social funktion där gästerna betalar för sina egna drinkar. The no-host bar kallas ibland kontant bar. Många sociala evenemang ger en middag för fria och en nej-värd bar där gästerna förväntas betala för sina egna drinkar. The no-värd bar är motsatsen till en värd bar, där värd betalar för alla drycker som konsumeras av gästerna. The no-värd bar är ett alternativ på många bröllop. Under tidigare år, förutsatt många bröllop värd bar där drinkar var gratis, men med stigande kostnader för att ordna ett bröllop, "no-host bar är nu mer populär. I vissa kretsar är det fortfarande med ogillande att en nej-värd bar på bröllop, men om inte pengar är av någon betydelse, kan det vara ett klokt val.

På många bröllop, måltiderna för varje gäst betalas. Ingår i måltiden är vanligen gratis vin medan maten är som serveras. Efter maten är klar, kan gästerna purchse extra drinkar i no-värd bar. Ett annat populärt alternativ på bröllop är att ge gästerna biljetter med vilka de kan ta emot en eller två gratis drinkar. Efter dessa biljetter har lösts in, kan drinkar köpas från no-värd bar. Dryckerna får säljas till en lägre kostnad som en del av hotellets bröllop deal. Många hotell avstå från en bar avgift till bröllopsfest om gäster spenderar under en viss summa pengar på alkohol.

Många företag håller julfest för sin personal med en mängd bar som ett sätt att säga tack för deras hårda arbete. Ibland fungerar det inte ut som planerat i företagets goodwill kan missbrukas vara. Det stora problemet med en värd bar är att många människor besöker baren så ofta de kan. Det har varit många ett rött ansikte arbetstagare efter kontoret julfesten som har tagit ett alltför många resor till den fria baren.

Det är just av denna anledning som Många företag använder idag ingen värd bar som ett alternativ. De kan ge ut bolag bonusar istället att spendera pengar på en värd bar. Många företag avstå helt enkelt med en bar helt och hållet och inte lämnar en alkoholhalt på företagets funktioner.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.