Vad är en Fajita Skillet?

När det gäller att förbereda ingredienser vattnas i munnen för fajitas och quesadillas är Fajita KASTRULL ett måste. Perfekt för Snabbstekning kött och grönsaker för användning i olika typer av mexikanska rätter är Fajita KASTRULL lätt att använda. Här är några fakta om Fajita KASTRULL, hur de är konstruerade, och sätt att använda Fajita KASTRULL att förbereda alla typer av rätter. Som de flesta skillets, dragen den Fajita KASTRULL en konstruktion som sysselsätter en platt matlagning yta som är omgiven av korta väggarna. Det är inte ovanligt att Fajita pan ha en avlång design, med väggar som sträcker sig från kvart tum till omkring en tum i höjd. Normalt är Fajita skillets tillverkade av kraftig gjutjärn och är oftast kryddat innan de någonsin använt. På senare tid Fajita skillets tillverkade av rostfritt stål och överdragna med en pinne resistent päls på matlagningsytan har införts. För närvarande är fortfarande gjutjärn typerna föredras av de flesta restauranger samt personer som älskar att förbereda Fajita måltider hemma.

Syftet med Fajita KASTRULL är att sear kött och grönsaker. Allmänhet, att remsor av kött är avsedda för användning i fajitas är marinerad över natten i olika beståndsdelar, så de är genomsyrade med smak. Köttet och en liten del av marinaden sitter på Fajita KASTRULL och får sakta koka igenom, brännande köttet en aning så att det finns en struktur på köttet. I vissa fall, personer som gillar att inkludera några brände grönsaker med köttet kommer att lägga band av lök och paprika strax innan köttet är färdigt. Detta gör att grönsaker att absorbera en del av smaken av kryddor och kött som de lagar mat, och ändå behålla en liten mängd krispighet.

Bortsett från att använda en Fajita KASTRULL för fajitas eller quesadillas många som tycker att vikt och mått KASTRULL är idealiska för andra ändamål också. Till exempel arbetar en Fajita KASTRULL mycket väl när brännande grönsaker som delar av squash, zucchini, eller ens val av gröna bladgrönsaker som collards eller kål. Searing tunna delar av fisk, rostbiff eller kyckling är också lätt med en Fajita stekpanna. Sautering grönsaker i en ljus sås är också en annan användning för KASTRULL, samt göra en ljus sky från köttet drippings. Liksom många köksredskap kan Fajita KASTRULL enkelt utföra flera olika uppgifter, liksom de jobb det var avsett att utföra.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.