Vad är en Egg Cream?

ägg kräm har ett ovanligt namn, särskilt eftersom den inte innehåller grädde eller ägg. Det är en drink, som uppfanns av Louis Auster i 19th century. Auster ägde en kiosk i Brooklyn, vilken skisserat en soda shop. Tillsammans med serverar traditionell läsk, Auster hittade ägget grädde, en blandning av Seltzer vatten, choklad och mjölk. I smaka ett ägg kräm är något som liknar en glass läsk. Några kallar det den fattige mannens Soda, eftersom det vanligtvis kostar bara lite mer än en vanlig läsk. Toppen av drycken är mycket skummande och ser ut som en glass läsk utan de traditionella glass. Vissa människor jämföra skummande toppen av dryck till vispade äggvitorna, vilket innebär att skummet på toppen föreslog namnet.

Egentligen finns debatt om hur en dryck som innehåller inga ägg eller grädde fick namnet "ägg grädde. "Flera förklaringar dyka upp, som den som erbjuds av Louis Auster sonson. Ordet "ägg" i namnet kan vara en förvrängning av jiddisch ordet echt , vilket betyder verkliga eller sanna. Ägget grädde blir således "äkta grädde. " Från Auster's Brooklyn kiosk, nyheter om denna ljuva drycken spridning. Nu är det ganska vanligt att hitta ägg krämer i New York restauranger och särskilt judisk restaurangnäringen. De flesta större städer kommer att ha några läsk butiker eller delis som erbjuder ett ägg grädde, men om du bor långt från New York, kan du ha problem med att hitta dricka. Ett par försök har gjorts att buteljera ägg grädde, men de har oftast inte, eftersom skummigt toppen av drycken är svårt att replikera i en flaska. Dessutom är en brun topp ofta som ett ägg grädde katastrof, och förbereda dricka i en flaska utan overmixing ingredienserna är svårt.

För älskare ägg grädde långt borta från sina favorit dryck, innebär detta egentligen litet problem . Ägget kräm är lätt göras hemma, även recept och preferenser skiljer sig åt. De flesta människor tyder på att den enda acceptabla choklad för ett ägg grädde är Fox's U-Bet Choklad smak sirap. är några choklad sirap görs med hjälp Kosher standarder, vilket gör dem tillåtna under påsken för praktiserande judar en strikt diet lagar. Ägget grädde är en populär påsk dricka, men för att drycken är godtagbar under påsken, måste sirap göras med socker och inte majssirap. U-Bet är en av de få choklad sirap på marknaden som gör en påsk godkänd, Kosher sirap, även om Manischewitz varumärke kan vara lättare att hitta på västkusten.

Även om många recept finns versioner, mest insisterar på att använda Seltzer vatten över sodavatten, eftersom Seltzer inte innehåller salt. Recept råda också undvika märken mineralvatten som Perrier. Ett enkelt recept använder 12-tum (30,48 cm) frostat glas. I botten av glaset häll en tum (2,54 cm) av choklad och lägga till ytterligare tum helmjölk. Tillsätt ungefär sex till åtta uns (. 17 -. 23liters) av Seltzer, tills ett huvud blanketter till toppen av glaset. Du kan lätt röra botten, även om några få dricka genom lagren av ägget grädde.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.