Vad är en Drip propp?

Som en praktisk anordning som är konstruerad att fästa i halsen på en flaska, har dropp propp att föra överflödig vätska rinner ut ur munnen på behållaren medan vätskan hälls. Här är några grundläggande information om dropp proppen, dess konstruktion och ett par exempel på hur det droppa proppen kan användas på bästa sätt. P

Drip proppar görs vanligen med elastiskt material som är lika starka som de är flexibel. I vissa fall är det dropp proppen konstruerad med två pjäser och ett snäpplås som sammanfogar delarna tillsammans. Allt högre grad använder två avsnitt stil dropp propp ett antal magneter för att skapa tätning runt halsen på den droppande flaskan. Andra versioner av dropp proppen är ett solitt stycke som lätt går sträcka att anpassa flaskhalsen.

Effekten på droppande flaskor är faktiskt dubbelt. Första droppet proppen förhindrar förlust av överflödig vätska, medan innehållet i flaskan är uthällda. För det andra är redskapen stor för att stoppa droppar medan flaskan är tillbaka till en upprätt position. Denna dubbla insatser stoppa rippning i båda fallen betyder det inte slösat vätska och inga röriga disk eller bord för att rengöra på grund av spill. Detta innebär att du kan njuta av din favorit vin eller dryck utan att slösa en droppe, och kommer inte spendera någon tid på att försöka få vin fläckar av din favorit linne duk.

Tillsammans med användning med vinflaskor, dropp propp kan göra livet lite enklare i köket också. Till exempel kommer det droppa proppen arbete för att hälla buljong, dressingar och fruktjuicer. Sedan droppet proppen är så lätt att ansluta till en flaska, kan en propp enkelt flyttas från en flaskhals till nästa, eller så kan du köpa flera droppa proppar och hålla dem på kryddor och andra vätskor som du använder mest.

Medan droppa proppen blir en populär köksredskap, är det inte så lätt att hitta på något annat köksprylar. Dock kommer många vin och sprit butiker har ett urval av dropp proppar att välja mellan. Upscale livsmedelsmarknaderna den funktionen val av importerade och inhemska topp viner är också sannolikt att transportera flera typer av dropp proppar. Ett tredje alternativ är att kontrollera med kök och butiker matlagning, eftersom dropp proppen är också mycket användbar för andra typer av vätskor.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.