Vad är en Dirty Martini?

Anses vara en förvärvad smak, den smutsiga Martini är en av flera varianter på den populära drink. Ett av särdragen i smutsiga martinis är införandet av olivolja saft eller saltlake i drycken, ger martini en något grumlig ut. Aficionados av Dirty Martini hävdat att slutföra utformningen av cocktail kräver både uppmärksamhet åt att förbereda och användningen av endast de bästa ingredienserna.

En smutsig Martini kräver användning av gin, torr vermouth, oliver och en liten mängd olivolja saft eller saltlake. Blandning en ordentlig Dirty Martini börjar med att förbereda cocktailglas. Detta åstadkommes genom att placera en enda Ice Cube i glaset, tillsammans med en liten mängd vatten. Glaset placeras sedan in i frysen för en period av två till tre minuter, gör det möjligt att kyla precis rätt temperatur. När glaset frossa till perfektion, är alla ingredienser placeras i en shaker. Vissa människor är förvånad över att oliverna ingår i denna del av processen, snarare än att läggas till senare. Men experter hävdat att införandet av oliver tillsammans med vermouth, gin, och olivolja saltlake är absolut nödvändigt i detta skede. Skakapparaten försiktigt kastas, med innehållet skakas med vigor tre eller fyra gånger. Detta anses vara tillräckligt för att blanda ingredienserna väl.

När du tar bort glaset ur frysen, är Ice Cube och vatten avlägsnas från glaset. Innehållet i shaker är ansträngda i cocktailglas med en enda oliv placeras i drycken. The dirty martini serveras omedelbart, innan det finns en chans för att dricka för att värmas upp till rumstemperatur.

Martinis i allmänhet anses vara en favorit cocktail alternativ för personer som tros inneha en uppskattning för de finare sakerna i livet. I detta sammanhang, fans av Dirty Martini anser sig vara en ganska elit grupp inom denna klass, njuter av en variation av Martini som har sina egna unika smak och utseende.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.