Vad är en Chef’s Table?

En kockens bord vanligtvis ligger i ett restaurangkök. Det är reserverat för gäster kock. Flesta kockens bord har bar-typ sittplatser för att spara köksutrymme. I vissa restauranger är en kock bord tillfälliga eller säsongsbetonade, medan andra matställena erbjuda tjänsten regelbundet. göra bokningar att sitta vid en kock bord normalt är nödvändig av flera skäl: det finns bara en av Dessa tabeller och det kanske redan är reserverade för en viss dag för ett speciellt tillfälle. Kocken måste också se till hans eller hennes schema är organiserad så att han eller hon har tid att prata med middag. Kockarna tillreder vanligtvis speciella menyer för gäster som bokar köksbordet.

Några kockens bord är bar-sittområden att dela köket från stamkund matplats. En verklig kockens bord vanligtvis bör skilja sig från vanlig matbord, borde det egentligen vara placerade inne i köket. Den inre köket åsikt kan fascinerande eftersom gästerna vid bordet kan titta på maten förbereds och guldpläterad.

Gäster på en kock bord oftast får en massa uppmärksamhet från restaurangpersonalen. Inte bara köksmästare kommunicera med gäster och erbjuda dem dagens fräschaste menyval, men chefen sommelier, eller vin fogden, vanligtvis göra flera expert förslag av viner att välja bland. Vissa krögare lägga serviceavgifter på maten lagförslaget som ett sätt att kompensera för den extra uppmärksamhet av personalen.

Många restauranger också ha en minsta kapacitet för gäster som vill sitta vid kockens bord. Till exempel kommer de flesta restauranger reserv inte dessa tabeller för mindre än en grupp på fem personer vid bordet platser bara sju gäster plus köksmästare. Flesta kockens tabeller inte plats mer än åtta personer sedan tillräckligt kök utrymme för att förbereda, matlagning, plätering, och serverar mat vanligtvis behövs. Space överväganden är också varför så många kockens köksborden har bar-style sittplatser-det tar mindre plats än en konventionell matbord och stol placerad.

med kockens bord i restaurangkök brukar vara positivt för besöksnäringen. Folk lär känna kocken lite bättre och ofta berättar till andra av sina erfarenheter vid ett kockens bord. Många av dessa artiklar som ska publiceras och läses av människor som regelbundet pröva nya restauranger. Den här kampanjen kan uppmuntra nya gäster att uppleva mat på en restaurang med bra kockens köksbordet. Många kockar gör det möjligt för kunderna att ta fotografier, de kan också skriva menyer och ge dessa till sina kockens bord gäster.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.