Vad är en Brioche Pan?

Brioche grytor är enkla men dekorativa skålar som används för att göra brioche, ett traditionellt bröd med ursprung i Frankrike. Skål är vanligtvis konstruerade med räfflade sidor, med en smalare bas och en bredare läpp. Förutom att förbereda bröd, en brioche pan kan också användas som en form av smaksatt gelatin och andra efterrätter. En brioche pan är normalt byggd med någon typ av metall, vanligen av rostfritt stål eller aluminium. Det är inte ovanligt att kokkärl i dag att även omfatta en icke-stick yta, vilket gör det lättare att ta bort bröd. De skålar finns i flera storlekar, vilket gör det möjligt att förbereda detta enkla franskt bröd för en liten familj eller för en större insamling lika lätt.

Använda en brioche pan är mycket påminner om att använda alla typer av bröd eller kaka pan. Den franska deg för brioche använder normalt fler ägg och smör än andra typer av bröd. En lätt jäst läggs till ingredienserna. Som ett resultat kommer degen har en konsistens som är mycket stram och solid. Detta skiljer sig från andra typer av bröd som kan ha luftfickor i hela kroppen av bröd, och är utmärkt för användning som bullar eller ägg wraps. När degen är beredd, är det placeras i en brioche pan som har lätt smord och mjölat. Pannan placeras sedan i en förvärmd ugn, och brödet är tillåtet att baka vid den temperatur och den tid som anges i receptet. När brödet är gjort, är det bröd blev av brioche pan att avslöja en trevlig form som tycks inkludera alternerande kolumner i strukturen av bröd.

Med ordentlig hand om en brioche pan är också liknande behålla kakan och kastruller bröd. Kastruller utan non-stick ytor kan rengöras med en svamp eller skrubbning pad samtidigt fördjupa dig i en blandning av varmt vatten och lite diskmedel. Non-stick kärl kan ofta vara utplånas och därefter steriliseras i en diskmaskin eller nedsänkt i varmt vatten en stund. Generellt är det en bra idé att använda en ren trasa för att torka brioche pan omedelbart efter rengöring, ta hand för att helt torr flöjterna på insidan och utsidan av pannan.

Köpa en brioche hela är mycket lätt att utföra. Några stora återförsäljare med ett kök del kommer sannolikt att ha åtminstone ett par storlekar för pannan. Köksbutiker normalt ha ett större urval i fråga om storlek och val av material. Restaurang leverans butiker är en utmärkt resurs när större pannor behövs. Samtidigt som kostar mer än en vanlig limpa pan, det brioche pan gör det möjligt att förbereda något lite annorlunda för speciella tillfällen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.