Vad är Sushi Tallrikar?

Sushi plattor är plattor som är utformade för att presentera och serverar sushi, en japansk delikatess som är populärt i många regioner i världen. Medan nästan all slags plåt skulle kunna användas för att betjäna sushi, vissa människor vill använda specialiserade sushi plattor för att vara kulturellt lämpliga, och för enkelhetens skull, eftersom sushi Plattorna är vanligtvis idealisk för delgivning av sushi. Import butiker och några asiatiska aktiemarknader tallrikar sushi, och de kan även beställas direkt från olika företag som tillverkar dem. I väst finns det lite av missuppfattningen om ordet "sushi. " Sushi är bara ris som har kryddats med ättika blandning, och den kan användas för att göra en mängd olika livsmedel, bl. a. makizushi, som görs av omslagspapper sushi och ingredienser i nori och nigirzushi gjorde med bitar av rå fisk som presenterades den hand-gjuten bollar av sushi. Västerlänningar hänvisar också till sashimi, kan skivor av rå fisk utan ris, som "sushi". Sushi plattor användas för att betjäna alla dessa livsmedel.

presentation är en mycket viktig del av matupplevelsen i Japan och för traditionella japanska restauranger. Sushi Plattorna är vanligtvis säsongs-fall, med teman som speglar årstidernas växlingar, och färger och mönster på plattorna är avsedda att komplettera de livsmedel som presenteras på dem utan att vara överväldigande. Plattorna är vanligtvis tillplattade att tillgodose arrangemang av sushi, och de är ofta kvadratisk eller rektangulär form.

Några sushi plåtar har fördjupningar som används för presentation av kryddor, eller att hålla små skålar med smaktillsatser. Andra kan ha en slät yta, och matchande krydda skålar och tallrikar som förs ut tillsammans med de viktigaste plattan i en uppsättning. Sushi skyltar kan utformas för personligt bruk, med precis lagom plats för en persons sushi, eller gemensamt bruk, så att flera personer att ta bitar av sushi från en enda stor tallrik.

porslin är materialet för många sushi plattor, men det är också möjligt att använda trä, stengods, sten eller plast. Människor som vill tjäna sushi i traditionell stil får behålla flera uppsättningar av plattor så att de kan rotera sin sushi plattor med årstid och humör, medan andra kanske föredrar att behålla en enda lager uppsättning ganska neutrala skyltar som kan användas tillsammans med ett stort antal olika typer av sushi, och när som helst på året. Samordnande kryddade rätter, vilar chopstick och andra tillbehör kan även erhållas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.