Vad är Steak Knives?

njuter av en god biff eller annat större bitar av kokt kött kan vara svårt utan hjälp av knivar kvalitet biff. Steak knivar är utformade för att skära igenom fibrösa köttbitar mycket mer effektivt än tandad smörknivar eller släta blad knivar kök. Den sågtandade blad biff knivar låta fiket för att skapa sig en lagom stora portion kött med bara ett par slag, medan handtagen hålla fiket fingrar säkert från kniven själv. Den främsta utmaningen för skära en biff eller andra tjocka köttet övervinna säden. Muskelvävnad kan ses som borsten på en kvast. Säden av köttet går i en riktning, liksom den individuella borst av en kvast. Om en slät-blad kniv placeras i samma riktning eller korn som musklerna, carving är relativt lätt som enskilda muskler är antingen delas eller flyttas ur vägen av bladet som det skär.

Om en smidig-edged knivblad placeras mot strömmen eller enskilda "borst," det kan bara lyckas skära bort några delar i taget, och det kan halka eller bild som den gör. En sågtandad kniv, å andra sidan kan spänner över säden och skär bort alla "borsten" som sågar igenom köttet. Denna förmåga att skära med eller mot strömmen är det som ger biff knivar deras överklagande som bestick.

Alla kök ska ha minst en bra uppsättning med biff knivar, om inte mer. Andra typer av knivar skulle kunna skära mjukare kött, men stek knivar är utformade för att hantera de krav som skär genom fibrer kött och fett utan halkar eller blir avtrubbade av processen. Använda en räfflad smörkniv kan vara en övning i meningslöshet, och standard köksknivar kan vara för farligt för yngre barn att använda vid matbordet.

Vissa stek knivar kan vara mycket spetsig och skarp, medan andra skulle kunna innebära rundade kanter och mindre serrations. Steak hus som i stor utsträckning tillgodose familjer kan erbjuda överdimensionerade, avrundat stek knivar till sina kunder, medan de mer exklusiva hacka och stek hus i allmänhet litar på sin kundkrets med skarpare bestick. Stor försiktighet bör iakttas vid tvätt och lagring biff knivar, eftersom de kan försvinna i den allmänna silvervaror befolkningen och orsakar allvarliga problem för diskmaskinen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.