Vad är Smör Formar?

Smör formar är av två grundtyper. De kan vara fantasifulla och dekorativa och används för att skapa små figurer gjorda av smör. Alternativt, är de formar som formar nygjord smör i fyrkanter, rektanglar eller kuber, för att sedan förpackas. När de flesta människor gjort egna smör, har mer nyttoinriktade typen i hemmet var mycket önskvärt att lägga smöret till en bekväm form. Det förstnämnda är mer sannolikt att användas för att imponera på gäster och lägga till presentation av livsmedel.

Smart shoppers kan hitta många antika smör formar tillgänglig. Typisk storlek mellan en fjärdedel och en-pound formar (113. 4-453. 6 gram), ungefär på samma sätt smör som säljs i butikerna idag. Formar gjordes ofta av trä och nybakade smör skulle sättas till dem att ta form. Andra formar kan vara tillverkade av olika material såsom keramik, och former kan variera från rektangulär till runda. Vissa formar hade lust carving som skulle trycka in smöret och skapa extra detaljer. En av anledningarna till att pressas smör kan ha extra detaljer som en speciell design på det var att identifiera smör beslutsfattare. Inte alla människor hade kor och kan komma att köpa sina smör från olika mejerier. Mönstren i huvudsak fungerat som en etikett, långt innan kommersiella förpackningar och etiketter var vanliga. Emellertid smör formar med snidade stämplar används också i hemmet, gifta sig med funktion och design.

Idag är det mycket lättare att hitta smör formar av dekorativa typ, som vanligtvis används för att göra individuella tjänar figurer storlek smör. Dessa kan vara av metall, plast, trä, eller till och med kisel, och innehåller ofta flera brunnar så att flera figurer kan göras samtidigt. Vissa använder små godis formar för att göra tycke smör Pats. Olika former kan innehålla saker som skal, blad, stjärnor och blommor.

Cooks kanske vill skapa formad smör klappar men vet inte hur man gör det. Det är faktiskt en ganska enkel process. Det är viktigt att låta smör för att mjuka upp först, eftersom det är svårt att sprida sig i smör formar annars. En smöret är mjukt, kan det spridas jämnt i smör formar. Vissa använder strösocker så att smöret kommer från formar lättare. Detta kan påverka smör smak dock, och många kockar tycker det är onödigt.

Det är viktigt att placera smöret i frysen i flera minuter, men inte att glömma det och sluta med fryst smör. Sikta på att få smör fast men inte fryst före unmolding. Unmolded smör pats bör förvaras sedan i kylskåp tills servering tid.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.