Vad är Rice Makaroner?

Ris makaroner är makaroner pasta framställd av ris eller rismjöl. Ett brett sortiment av pasta kan göras med ris, mjöl, ris med makaroner är en av de mer lättillgängliga pasta, tack vare Dess popularitet makaroner. Några stora snabbköp bära ris makaroner, och det kan också köpas i hälsokostbutiker och via specialitet försäljare som fokuserar på glutenfri eller vete-fritt utbud. Det finns flera skäl för folk att vända sig till ris makaroner i stället för den mer konventionella vetet makaroner. Vissa människor undviker vete i sin kost, eftersom de är känsliga för vete och de vill att störa deras magar och tarmkanalen. Andra människor är känsliga för gluten, en komponent i vete och annan spannmål, och de undviker vete pasta tillsammans med produkter som innehåller råg eller korn. Andra människor helt enkelt gillar smaken och konsistensen av ris makaroner.

Precis som ris själv, kommer ris makaroner i olika former. Vissa företag tillverkar det med polerat vitt ris, skapa en blek pasta med en relativt enkel smak. Andra använder brunt ris, vilket genererar en mer grov och råbarkad pasta som kan ha en lite nötaktig smak och en mörk färg. Rice makaroner kan också vara färgade eller blandad med grönsaker att göra spenat makaroner, tomat makaroner, och så vidare.

Förberedelse ris makaroner är ungefär som förbereder vanlig pasta: kockar föra en gryta med vatten till en böld, tillsätt pastan och koka tills det är mört. Kommer dock pasta avger mycket stärkelse under tillagningen processen, vrida vattnet mjölkigt, och man kan börja hålla ihop. Det är en bra idé att använda en extra stor pott att koka ris makaroner och rör om ofta så att den inte har en chans att följa. Ris makaroner är också väldigt oförlåtande när det gäller koktid, det är en fin linje mellan segt, fast pasta och gröt. När kokta riset kan makaroner användas precis som vanliga makaroner. Det kan bakas i grytor som den klassiska makaroner och ost, läggas till soppor, ätit vanligt, eller serveras med olika såser. Rice makaroner kan också användas i kylda pasta sallader och andra rätter kocken kan ana.

För folk som köper ris makaroner skäl mat känslighet, är det en mycket bra idé att kontrollera förpackningen i butiken. Ibland är tillverkad i ett bolag som även processer vete eller gluten-innehållande kärnor, vilket innebär att det kan bli förorenade.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.