Vad är Pork Trotters?

Fläsk Trotters är, som ni kanske har anat, fötter en gris. De är oftast säljs med en del av den bifogade skaft, men det är också möjligt att hitta gris fötter som såldes separat. Både fram och bak travare är ätbara, och de kan användas i en mängd olika rätter. Fläsk travare är särskilt populära i Asien och delar av den amerikanska södern, men också dyka upp i mat från andra regioner, såsom Frankrike och Tyskland.

Bruket av hingstar konsumera griskött går tillbaka till en tid då människor kände sig tvungen att använda alla delar av de djur de jagade eller slaktats. Behovet av att använda kött effektivt gav inspiration till ett antal kreativa recept, från blodkorv till fläsk travare, och många av dessa rätter är faktiskt ganska smakrika och komplexa, ibland av en önskan att dölja sitt ursprung. Idag är sådana rätter fortsätta att vara beredda att fira regionala kulturarvet, och de är ofta tillgängliga på traditionella restauranger. En klassisk förberedelse för griskött travare är betning. Innan betning, är det griskött hingstar tillagad så att de är tenderized, och sedan kan de vara nersänkt i en saltlake. Några saker som kan läggas till i saltlake för griskött hingstar, i Asien, till exempel, mycket kryddig Betmedel kan hittas. Pickled grisens fötter är ofta äts som en fristående mellanmål, och de kan också fragmenterat över sallader och andra rätter.

Pig fötter kan också vara bräserad, kokt, bakad, stekt, kokt eller på annat sätt. Eftersom muskler och senor på griskött travare är mycket trådiga, är det viktigt att koka fläsk travare långsamt och under lång tid, för att säkerställa att köttet tenderizes. När köttet faller från benet, den hingstar fläsk är färdig att serveras.

En näringsmässiga bonus till griskött travare är att de är mycket höga i gelatin, för som de lagar mat, kommer hovar släppa deras naturliga gelatin. Gelatin främjar tillväxten av friskt hår och naglar, för människor som har problem med tunt eller sprött hår och naglar. Vissa tror också att den höga kollagen nivå i griskött hingstar är fördelaktigt, eftersom det kan hjälpa huden att behålla naturliga fukt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.