Vad är Pates de fruit?

Av alla de underbara konfekt i hela världen, Pates de frukter är allmänt erkänd som en av de bästa. Pates de frukter är sofistikerade godis, vanligtvis hittas genom high-end chocolatiers och specialbutiker gourmetmat mataffärerna. De är lagom stora bitar av frukt-och bärgeléer slipat med kristalliserat socker. Även om de kanske inte låter som mycket, processen för att Pates de frukt är ganska invecklad, med enbart det bästa, typiskt osötad, renaste frukt puréer.

Pates de fruit översätter från franska till "frukt pasta", och mycket tid ägnas åt att göra pasta. Vissa recept kräver användning av sylt, andra, sirap och gelé. Om du använder färsk frukt, måste du mos det först i flytande form. Den fruktpuré värms för att tjockna, sedan bearbetas tills slät. Varm vätska gelatin läggs till mos, som omvandlar den till en tjock pasta frukt-den Pates de fruit. Den Pates de fruit sedan spridas i stor gelé kastruller svalna. Så snart det pasta kyls, är gelé kastruller och ned, och stelnade klistra skärs i tärningar. Detaljhandel konditorer och kockar bakverk använda specialitet slipning socker för att bestryka klibbiga Pates de frukt. Slipning sockerarter hålla bra, men kan bli mycket dyrt. Gemensamma bord socker, även känd som strösocker, används ibland.

bita i dessa sötsaker kan vara förvånande i början. I ett bett kommer en mäktig kraft av frukt, citron syror, och juice på en gång. Pates de frukter är sega i konsistensen och kombinera det söta och syrliga smaker av naturlig fruktsaft. Som älskar Gummy godis kommer att vara överlycklig med vad som kan kallas deras "vuxna versionen," som Pates de fruit kan göras från naturlig frukt och robust citron smakämnen. Populära sorter till paté de frukter innehåller mango, passionsfrukt, kvitten, björnbär, päron och ananas.

På grund av råvarukostnaderna liksom den tid som behövs för att förbereda Pates de frukt, de kan vara relativt dyrt godis. En liten ruta genomsnitt i pris mellan $ 7 till $ 12 US-dollar (USD), och högre kvalitet återförsäljare kan sälja dem så mycket som $ 25 US-dollar per låda. Under vintermånaderna semester, det godis som är i störst efterfrågan.

Pates de fruit vanligtvis inte har en lång hållbarhet, och skall normalt förbrukas inom en vecka . Men människor som tycker Pates de fruit inte oroa sig för hållbarheten, eftersom de flesta har ätit och njöt så snart de är inköpta.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.