Vad är Mushy Peas?

Mushy ärtorna är en mycket traditionell maträtt i Storbritannien, att framstå som en sida skålen, en sen natt mellanmål, ett populärt val på mat står, och även som bas för andra livsmedel. Mushy peas görs med torkade gröna ärtor. Dessa måste läggas i blöt över natten, och sedan kokas ner tills de liknar en något knölig gröt. Ofta mosig ärta recept kräver salt och socker under tillagningen process, och många recept Lägg bakpulver, eftersom mosig ärter kan orsaka vissa människor lite magbesvär. Mest mosig ärter även använder mint som smaktillsats.

Mycket gröna mosig ärter brukar ha grön mat coloring added. Mindre bearbetade dem kan vara en ljusare grön eller grå till färgen. Många som en levande grön, så de tar till Livsmedelsfärgämnen att producera gröna nyanser. Som en sida skålen ser du mosig ärtor serveras med olika typer av pub grub, särskilt fisk och chips, och piroger. i olika regioner i England kan mosig ärter utgör grunden för andra livsmedel. Till exempel kan invånarna i nordvästra England servera dem med stekt ägg på toppen. Vissa delar av England stolta över mosig ärta fritters. Den kokta ner ärter läggs till smet och stekt till en krispig. Du skulle kanske även se mycket tjock ärt gröt sprids på rostat bröd. Det finns ett par eller recept som substitut svart ärter för den mer traditionella MÄRGÄRT ärter. Denna ersättning är mest populär i Lancashire, och svart eller förtorkade mushy peas vanligtvis äts med salt och vinäger, gärna fisk och chips äts. Regelbundna mosig ärta recept Lägg vanligtvis smör och salt och Peeper istället för vinäger och salt för smaksättning.

MÄRGÄRT ärtor kan vara lite utmanande att hitta i USA, men du kan köpa import på Internet. Du kan även köpa konserverad mosig ärter från antingen internationella livsmedelsbutiker eller på Internet om du inte vill dra sig för att göra dem själv. Eftersom de är inte en vanlig grönsak GARNERING i USA, kan det vara värt att ge dessa ett försök, särskilt om du tjänar något traditionellt brittisk som fish and chips.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.