Vad är Miso Dressing?

Miso är en japansk mat produkt skapad av en blandning av salt, kallas olika kärnor och /eller sojabönor, och en speciell svamp kojikin. Blandningen får jäsa i minst ett par dagar, om inte månader eller år. Resultatet är en tjock deg som kan användas som en soppa bas eller förtunnas med vatten och läggas till ett antal såser. Ett vanligt användningsområde för miso är inrättandet av en smakrik och näringsrik salladsdressing kallas Miso dressing .

Miso dressing är ett populärt alternativ till andra salladsdressing som innehåller stora mängder socker , fett eller konstgjorda smakämnen. Det är närmare en olja och vinäger stil salladsdressing än en krämig eller ost-enhanced sort. Eftersom miso själv är högt innehåll av protein och vitaminer B, Miso dressing anses vara en av de mest hälsosamma alternativ som sallad konsumenterna. Det är sällan erbjuds på traditionell sallad barer eller som en vanlig dressing, men så en diner kan vara bra att få en leverans från hem när du besöker en restaurang. En typisk Miso dressing recept generellt efterlyser några kryddnejlikor malet vitlök, hackad ingefära, honung och två matskedar ljus miso pasta. Miso pasta finns i ett antal starka och färger, från mycket lätta till mycket mörk. Den ljusare miso sorter som rekommenderas för Miso dressing, eftersom mörkare pastor kan vara extremt salt och smak skulle överväldiga förbandet.

De ingredienser som anges ovan bör blandas med ett par matskedar varmt vatten i en ren glasbehållare. När alla ingredienser har upplösts, en standard olja och vinäger blanda med två delar olja till en del ättika, bör läggas till miso blandningen och rörs om ordentligt. Den fasta ingredienserna får avgöra från Miso dressing, så det borde skakas kraftigt före hälla över en grön sallad eller färska grönsaker.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.