Vad är Margarita Salt?

Margarita salt är en grovkorniga salt som är idealisk för skorpbildning kanten av en margarita glas. Den salta smaken kompletterar smakerna av Margarita, och ljuset kritan kan ge en angenäm mouthfeel. Saltet också snabbt löser upp när den kommer in i munnen på en konsument. Många marknader säljer ett sortiment av grovkorniga salter, vilka alla är lämpliga för Margaritas, och vissa butiker kan sälja Margarita salt specifikt.

Coarse salter är typiskt havet salter, skördas i stora dammar som långsamt förångas och regelbundet rakade. Avdunstningen process för grovt salt gör att den bildar stora kristaller, som vanligtvis har många ansikten och kan vara lite ojämn. Några grova salter är färgade, som en följd av föroreningar i det salta vattnet de kommer från, svart till grå salter och rosa salter är ganska vanligt. Andra är rent vita. I Förutom att användas för Margaritas, grovt salt används även i många kök. Om du vill använda Margarita salt, folk brukar köras en kalk runt kanten på en Margarita glas och sedan doppa glaset i en behållare av salt eller på en tallrik med ett tunt lager av salt. Margarita hälls i glaset, och sedan hela affären serveras. Som konsumenter dricker, de intag en liten mängd salt med varje klunk, tequila, den primära alkoholen i en Margarita, par mycket väl med salt och kalk. Det är också alldeles utmärkt att tjäna en Margarita utan salt, men vissa purister säga att smaken blir lidande.

lite salt företag dye deras margarita salter. Det är möjligt att hitta salter i en rad olika färger inklusive grönt, rött, rosa, blått, orange och gult. Färgat salter kan vara roligt och dekorativa, trots att färgämnena kan orsaka salt lite udda, om du vill använda färgad Margarita salt, kanske du vill ha en smak prov för att säkerställa att färgämnen inte störa variant av drycker.

Det finns andra användningsområden för Margarita salt utanför Margarita. Grov salter är idealiska för att saltskorpor på saker såsom stekt fisk. De kan också läggas till marinader och betade livsmedel, och eftersom de inte lösas upp när de kokas, några kockar vilja arbeta med ett litet fat med grovt salt, eftersom det är lätt att knipa med fingrarna och släppa in mat. Det är inte heller ovanligt att hitta smaksatt grov salter med ingredienser som chili eller lavendel, för användning i salt gnuggar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.