Vad är Kitchen Twine?

Kök snöre, även känd som slaktaren snöre, en tjock bomull sträng används ofta för trussing eller knyta kött och andra ingredienser såsom fyllning tillsammans. Köttet får slås med ost till en rulle, till exempel, eller det kan skivas öppen och fylld med en förberedd fyllning. För att hålla hela beredningen tillsammans under tillagningen processen kommer en kock ofta använder längder av kök snöre för att binda den. Efter kötträtt är klar rostning gassande, är köket garn vanligen avskurna med en kniv eller sax kök före carving och servering.

Strängen som används för kök garn nästan alltid gjort av linne eller bomull, aldrig plast eller andra syntetiska material som polyester eller nylon. Kök garn måste vara en giftfri mat grade material, eftersom det kommer att vara i så nära kontakt med rå mat. Syntetiskt garn och trådarna skulle antingen smälter under värme eller blodigel farliga kemikalier i maten. En tjock naturlig bomull garn vanligen gängad på en stor rulle och saluförs i matlagning leverans butiker som kök garn. Det finns flera olika sätt kök garn används för att fackverket kött. Ett av de enklaste metoderna innebär styckning flera längder av kök garn av spolen och looping var och en runt kötträtt ungefär en startpunkt. De enskilda loopar kan skärpas ner med en enkel halv-ögla i toppen, ungefär som knyter ett skosnöre, sedan låsas av med en andra slinga eller kvadratiska knop. Överskottet köket snöre kan sedan putsas bort med en kniv eller sax kök och trussed kötträtt sedan kan gå in i ugnen. Ett annat sätt att använda köket garn kallas ett slakteri knut, och är mest sannolikt den metod som föredras av professionella kockar. Tråden dras bort spolen och träs över ena änden av kötträtt. Kocken ligger sedan en ögla på toppen av överlappande första avsnittet av garn och sedan starta en andra ögla en bit bort. Den första slingan kan vara fastsatt tätt runt köttet och processen fortsätter tills hela kötträtt har trussed. Den här metoden kräver en inlärningskurva, men kötträtt ska hålla ihop bra under tillagningen.

Ett sista sätt kök garn kan användas för trussing kött lite mer komplicerat. Kocken kan använda speciella kött-trussing nålar till stift båda sidor av en delad kött tillsammans igen. Dessa nålar har öppna öglor på ena änden och kök snöre kan träs genom dessa slingor ungefär som skosnören på ett par skor. När alla nålarna har gängade, de skärpta köket garn bör hålla trussing nålarna stadigt på plats medan kötträtt kockar.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.