Vad är Kangen Vatten?

Kangen vatten är ett av många varumärken för så kallade alkaliskt vatten lanseras som en sundare form av vatten med betydande anti-egenskaper oxidationsmedel. Det är i allmänhet presenteras som resultatet av en elektrolys process som skiljer vanligt vatten (H20) i två separata enheter. Hälften av de separerade vattnet blir ett surt HO molekyl, medan den andra blir ett alkaliskt OH molekyl. Producenterna av Kangen vattenflaska den alkaliska OH vatten för dricksvatten, medan den sura HO molekylen används för utvärtes applikationer.

Namnet kangen är japanska för "tillbaka till ursprunget", vilket bidrar till att förklara filosofin bakom sin marknadsföring som hälsokost. Enligt en teori, behöver kroppen både syror och alkalier behandlas korrekt livsmedel, göra reparationer och allmänhet fortfarande i gott skick. Intag av alltför många sura livsmedel och drycker, främst kolsyrade läskedrycker, kan minska kroppens naturliga pH-nivåer för farligt sura nivåer. Kangen vatten eller andra alkaliska eller joniserat vatten, kan bidra till att återupprätta en kroppens rätt pH-nivå och kanske bli mer alkaliskt, vilket skulle vara en positiv utveckling, i teorin.

Kangen vatten och andra joniserat eller alkaliska produkter vatten sägs också ha mindre molekyler, vilket innebär att de lättare tas upp av kroppen. Vanligt kranvatten eller obearbetade buteljerat vatten har större vattenmolekyler som tenderar att passera genom kroppen utan att nå enskilda celler. Utan ordentlig re-hydrering, kan dessa celler drabbas av någon form av cellulär uttorkning och antingen dö för tidigt eller inte fungera effektivt. Kangen vatten tros ha förmåga att rehydrera dessa celler innan de huvudsakligen torka ut.

Även om vetenskapen bakom joniserade eller alkaliskt vatten är ganska fast, verkar det största problemet med Kangen vatten för att vara en av marknadsföring. Kangen vatten är främst säljs genom ett multi-level marketing strategi, även kallat MLM. Detta innebär att marknadsföraren som faktiskt säljer Kangen vatten bolagets deionizing maskin till en kund måste passera längs en del av den totala vinsten för hans eller hennes chef, distrikt arbetsledare, regionchef och så vidare. Enligt Kangen vatten MLM-systemet, kan det finnas så mycket som 8 indelning av vinst per försäljning, vilket innebär att priset på själva deionizing maskin som skapar Kangen vatten kan vara exceptionellt stor jämfört med liknande produkter.

Det finns andra deionizing system som sägs ge samma eller bättre resultat än Kangen vatten elektrolys system. Även apelsinjuice ger samma grad av negativa joner som Kangen vatten. Idén med att konsumera mer alkaliskt vatten för den allmänna hälsan tycks ha vissa fördelar, men det kan inte vara absolut nödvändigt att investera över $ 1,000 US Dollar (USD) i ett vattenbad avjonisering maskinen när billigare alternativ finns tillgängliga.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.