Vad är Kaffe?

kaffe är kaffe som har utarbetats för att brygga genom att vara krossade eller malda. När varmt vatten leds genom det malda kaffet, det utdrag föreningar inom kaffebönor, vilket resulterar i en kopp nybryggt kaffe. Det finns ett antal olika sätt att bearbeta kaffe för bryggning, och det är viktigt att matcha slipning metod för bryggning metod för att säkerställa att kaffet kommer ut med god smak och hög kvalitet. En metod för slipning är att använda Burr Grinder, som krossar kaffe i bitar av enhetlig storlek. Blade vinkelslipar används också för att hacka bönorna i små bitar, och kaffe kan också köras genom rullar pounded eller. Alla dessa metoder har en tendens att släppa oljor och flyktiga organiska föreningar, vilket gör det mycket viktigt att brygga kaffet så snart som möjligt efter slipning för att fånga smaken. Vid vissa caféer, kaffe mark på efterfrågan, så att koppar är bryggt med kaffe som har mark sekunder sedan. Innan kaffet kan slipas, det måste bli grillade. När kaffebönor skördas, blir de först möjlighet att bota, och överlämnas därefter till rostningsprocessen som kan variera i längd och intensitet, beroende på vad kaffet ska användas till. Kvaliteten på bönorna och hantering under rostningsprocessen avgör vilka ansökningar kaffet kan användas i, och avgör hur mycket koffein kommer att finnas i varje kopp. Den finaste Grind är turkiskt kaffe. Denna typ av kaffe måste vara mycket jämn och mycket liten brygga traditionella grekiska och turkiska kaffedrycker. Den grövsta Grind är kaffe avsett för fransk press eller perkulator användning. Genom att använda denna grova slipa med turkiska bryggning teknik skulle resultera i en svag och råbarkad kopp, medan turkiska grind i en fransk press skulle resultera i en overextracted kopp med en bitter, skarp smak.

För människor som kan mala kaffe hemma, helst kaffebönor bör förvaras på en sval, torr plats och mark när de behövs. Om folk köper kaffe i butiken, bör de försöka att hålla det lufttätt och förvara den på ett svalt och torrt. Medan frysen är en populär lagringsplats för kaffe, kan fryshus faktiskt negativ inverkan på smak, och rekommenderas inte.

Många har lärt sig att olika stekar och bönor ger mycket olika smaker. När man förbereder kaffe, kan man blanda bönor från olika platser om de vill skapa en anpassad smak.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.