Vad är Food Skärmaskiner?

Mat skärmaskiner är behändiga köksmaskiner som gör det enkelt att skapa enhetliga skivor av olika typer av livsmedel. Maten Slicer är ofta konstruerade för att arbeta med en viss typ av livsmedel, såsom kokt ägg eller kött. Mat apparater av denna typ finns i enkla modeller som passar för användning i hemmet. Större mat skärmaskiner finns också tillgängliga som är idealiska för användning i restauranger och andra typer av kommersiella kök. Den slicer finns i modeller som är enkelt manövrerade med hand. Större och mer komplexa modeller använder sig av el till stöd i arbetet med att skära kött eller ost med stor noggrannhet. I allmänhet är de grundläggande livsmedel skärmaskiner, som består av en blandning av metall och komponenter plast och är tillräckligt små för att användas med en hand. Större typer kan kräva båda händerna för att arbeta enheten ordentligt.

Bland de grundläggande alternativen hem slicer är handhållna enheter att påskynda förberedelserna av måltider. Den Äggskivare använder ett antal blad för att skapa mer eller mindre lika delar av ett kokt ägg. Ägget placeras i en liten bricka som håller ägget på plats under skivning. Bladen är sedan sänks på ägget, gradvis skära i kroppen av ägget på strategiska punkter. När bladen har helt skivade ägg, är de lyfte bort och skivor kan läggas till i sallader eller användas för att grytor för en mer effektiv presentation.

Tillsammans med Äggskivare är äpplet slicer ett gemensamt kök apparat. Äpplet Slicer funktioner oftast en kropp som är segregerad i sektioner med hjälp av knivar monterade inuti området enheten. Bladen tyder på en liten inre krets ligger i mitten av skivare. Hanterar placerade på utsidan sidor slicer gör det möjligt att placera enheten på toppen av äpple och tryck för att driva enheten ner i kroppen av äpple. Som ett resultat, är enhetliga skivor eller kilar av äpplen skapade, medan det inre cirkel av enheten också effektivt separerar kärnan från skivor. Den osthyvel är praktiskt för att skapa skivor ost så tunn eller tjock som önskat. En grundläggande osthyvel använder sig av ett organ Featuring a wire tunna ovala blad som är monterad i hela kroppen av skivare. En enda handtag är fäst vid kroppen, vilket gör det lätt att placera och trycka ner för att skapa skivor. Dels används för att arbeta i slicer, medan den andra sidan tjänar till att hålla kil ost på plats under skivning processen. En kött slicer normalt förknippas med användning i restauranger men det finns mindre hem modeller också. Kött Skärmaskiner normalt konfigureras med en hylla där sidan av kött placeras och hålls på plats. En vass kniv flyttar sedan fram och tillbaka över köttet, skapa en skiva med varje pass. Bladet kan flyttas för att möjliggöra för tjocka eller tunna skivor.

Industrial mat Skärmaskiner tenderar vanligtvis att drivas med el och används för massproduktion av skivor av olika livsmedel. Kommersiell Skärmaskiner för kött och ost hittas ofta i restaurangkök och anses vara väsentliga mat apparater. Mot senare delen av den 20-talet började fabrikanter tillverka mindre elektroniska versioner av dessa kommersiella modeller för hemmabruk. Medan många hem kök används fortfarande manuella mat skärmaskiner, har mindre elektroniska versionerna blivit allt populärare, särskilt i hem med ett antal barn.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.