Vad är Fitness Vatten?

Fitness vatten nu görs och marknadsförs av ett antal företag. Bland dem, förmodligen den mest kända är Gatorade's Propel ® Fitness vatten. Om du tittar kommer du att hitta många andra märken, många med olika ingredienser och smaker, och de flesta med påståenden att de är överlägsna för att dricka vanligt vatten.

Vissa Fitness vatten typer är smaksatt. Framdriva ® till exempel, kommer i över tio smaker, och den innehåller elektrolyter, socker, Splenda ® eller sukralos och en mängd andra ingredienser. Andra typer hävdar att hjälpa till med fettförbränningen genom att lägga olika örter. Grönt te är särskilt populär, eftersom den tillför koffein till vattnet, vilket lätt kan leda till ökad energi och fysisk produktion för dem som arbetar ute. Du behöver verkligen titta på några av de olika märken lämplighet vatten för att se vad de innehåller. Det SoBe ® Bolagets LifeWater ® är skiljer sig dramatiskt från Propel. Om du observerar näringsinformation, LifeWater påstår sig ha 50 kalorier per portion, men en flaska av prylarna ger dig 2. 5 portioner, eller i huvudsak 125 kalorier. Även om detta vatten innehåller vitaminer och elektrolyter, det är ganska högt i kalorier jämfört med vanligt vatten.

Propel ®, däremot nedskärningar kalorier genom att lägga Splenda ® och har cirka 10 kalorier per portion. Återigen, det finns mer än en portion i en container, så drack en hel flaska Propel ® kommer att lägga ca 30 kalorier till din diet. Detta belopp är försumbar, men vissa människor är försiktiga med konstgjorda sötningsmedel, särskilt mot bakgrund av utförda studier som tyder på diet soda kan få folk att gå upp i vikt. Observera att de flesta lightläsk studerade innehöll aspartam och inte sukralos (Spenda ®).

Även om du kan köpa något fitness vatten i flaskan, andra finns i små förpackningar som kan läggas till vattnet på din väljer. Detta kan vara något billigare sätt att konsumera denna smaksatt vatten, och kan tillåta dig att använda mer miljövänliga metall flaskor istället för att köpa mer plast. Det har varit väsentligt argument när det gäller användningen av plastflaskor för vatten av något slag, och några städer i USA har förbjudit försäljning av plastflaskor.

En del tror att konditionen vatten är bara en marknadsföringsteknik. Andra hävdar att vissa människor helt enkelt har problem med vatten att dricka, men kommer att dricka mer om vattnet är smaksatt. Om du använder fitness vatten, inte vara noga med att läsa ingredienserna. Du bör inte ge koffein utökad slag till små barn, och vissa örter i den mer "naturliga" märken, kan vara några problem om du har vissa medicinska tillstånd eller för vissa typer av mediciner. Till exempel, om du tar blodet tunnare coumadin ® (warfarin), anger du vill titta på K-vitamin belopp i någon typ av konditionen vatten du använder.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.