Vad är Egg Spisar?

Trött på pocherad ägg förvandlas till en oätliga flytgödsel? Hårdkokta ägg vända på stenar med gröna centers? Det finns faktiskt apparater för att åtgärda dessa eländet: ägg spisar. Egg spisar är apparater som kokar eller föra bort ägg till det önskade läget i doneness genom att upprätthålla en jämn och lämplig temperatur, vilket några köket toppar inte kan göra.

genomsnittligt ägg spisar består av ett elektriskt värmeelement inneslutna i en bas som kan fyllas med vatten. Ett rack håller ägg skall kokas, eller koppar hålla pocherat ägg, och den övre är täckt av plast kupol att hålla i värmen. Kocken fyller bara basen med vatten, sätter på äggen, vänder på spisen och ställer den för mjuk, medium eller hårdkokta ägg, sedan lägger locket på. När timern stängs- ding! -perfekt kokta ägg. Kan det bli enklare? Lägga ägg i en skål med vatten, eventuellt, men det skulle inte vara nästan lika roligt. Och resultaten är mer förutsägbara med ägg spisar, eftersom de har en termostat för att hålla en jämn temperatur. En modell bland ägg spisar även funktioner små punkter i kokt ägg rack som hål i äggskalet som lakas ut svavel i ägget, vilket resulterade i citrongul äggula varje gång. Inga mer gröna gulor! Denna modell är perfekt för ägg sallad eller Deviled ägg. Att stjäla ett ägg, fyller kocken igen spisen bas med vatten. Nästa bryter kocken sprutar en av ägget tjuvjakt kopparna med nonstick cooking spray, ett ägg i den och sätter in det i tjuvjakt rack inne i spisen. Kontrollerna är inställda på tjuvfiska, locket är placerad och ding! -oklanderligt pocherat ägg.

De flesta av de stora lilla apparaten tillverkare erbjuder ägg spisar, så att hitta en är lätt. De flesta modeller har också val för hård, medium eller löskokta, samt en separat inställning för tjuvjakt ägg. Den största skillnaden mellan märken är hur många ägg de kommer att koka eller stjäla i taget. Den ena modellen har en välvd skydd i form av en höna, och klockan "clucks" när äggen är klar. Ägg spisar ligger i olika prisklasser från US $ 20 to US $ 60.

Kockar som använder mycket kokt ägg, eller som ofta ägg stjäla, kommer säkert att hitta ägg spisar användbar .


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.