Vad är Divinity Candy?

Divinity godis är en maräng-typ pralin även känd som vita gudomlighet kola eller rullar. Dem som studerar mat historia finner att gudomligheten godis troligen sitt ursprung i tidigt 1900-tal. Även om det finns variationer av de många gudom godis recept, de flesta innehåller strösocker, vatten, äggvita och majssirap. Vissa recept innehåller även nötter och vanilj.

Andra varianter innehåller choklad, kokos och /eller diverse andra smakämnen, t. ex. pepparmynta utdrag eller orange olja. Några recept kallar pralin Havsskum stället för gudomlighet godis när brunt socker används i stället för strösocker. Oavsett vad variation, är resultatet en fluffig, luft som godis med en skarp ytskiktet. Den första hänvisningen till gudomlighet godis i en amerikansk kokbok dyker upp runt 1915. Enligt detta recept, slår kocken ingredienserna och sedan droppar blandningen av skedar för kylning. Men fudge ett recept för gudomlighet publicerats i The New York Times om åtta år tidigare. Denna särskilda fudge recept som inkluderats kall mjölk och hackade nötter och gav kocken att sprida blandningen i en kastrull skäras ned i rutor efter nedkylning.

Även om hänvisningar görs till gudomlighet godis är en Södra mat, verkar det vara en dessert gjord och avnjutas i alla delar av USA: s södra referens kan tillskrivas den version av gudomlighet som garneras i centrum av en pecan hälften. Många godis butiker och företag Internet erbjuder gudomlighet godis till salu om du inte upp för att göra det hemma. Även om det inte kontrolleras, mat historiker tror att godiset fått sitt namn från smak: troligtvis någon hänvisade till hopkok som "gudomlig. " Om du väljer att göra din egen gudomlighet godis, hålla några saker i åtanke. Det är svårt för godis att härda på en fuktig dag, så välj en torr dag för godis-making. Du behöver även en godis termometer för att bestämma exakt när en blandning av socker, salt, sirap och vatten är redo för tillsättning av äggvitorna.

Efter avslutad, blandningen härdar snabbt, så du måste arbeta snabbt för att släppa blandningen på smörpapper. Tillsätt några droppar varmt vatten om blandningen blir för tjock innan du är klar. Om blandningen inte kommer att hålla upp, slå igen för en minut. Några recept nämna hjälp av två skedar att skrapa blandningen på papperet. Med en snurrande rörelse, kan du skapa en virvel-liknande effekt, liknande den topp av en kon med mjuk tjäna glass. Förvara godis i en tätt täckt container.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.