Vad är Cracker Bröd?

Cracker bröd är en tunn och krispig platt bröd som ofta används som ett komplement till måltider i många olika kulturer, främst turkisk, indisk och medelhavsköket. Som en favorit i de skandinaviska länderna i många år, knäckt bröd på senare tid blivit populär i Storbritannien och är också njuta av en stor ryktbarhet i USA. Ofta smaksatt lätt med örter och kryddor, kan knäckt bröd serveras med olika såser. Personer kan välja att bryta av en del av krackningsanläggningen bröd att doppa i såsen, eller njuta av knäckt bröd utan fyllning.

Normalt är knäckt bröd tillagas och serveras i sektioner som är något större än vanligt om limpa bröd. Den tunna krispiga konsistens av brödet ger en kritan som liknar en cracker, men knäckt bröd är mycket tunnare än någon cracker produkt på marknaden idag. För personer som måste ha något slags bröd med en måltid, men behovet av att begränsa sitt intag av korn, kan knäckt bröd vara ett underbart sätt att fylla den önskan och fortfarande förbrukar betydligt mindre i vägen för blekt eller mjöl av vete.

Cracker bröd är känd av många olika namn runt om i världen. I Skandinavien kan olika former av växtbaserade knäckt bröd kallas brot eller Knackebrot. Personer i Förenade kungariket, med dess betydande indiska befolkningen, hänvisar ofta till knäckt bröd som lahvosh eller lavosh. Olika etniska grupper i USA kräver också knäckt bröd med olika namn, även om det ofta förekommer på menyer i etniska restauranger som bara "knäckt bröd. "

Skillnad Saltine crackers, är krackningsanläggning bröd i allmänhet inte stark nog för att användas tillsammans med tillbehör såsom jordnötssmör eller skivad ost. Dessutom är knäckt bröd som inte är avsedda att användas som ett medel för doppar konsumera part. Enkla såser som ofta tunna och mycket kryddig ofta serveras med knäckt bröd innan sallad och entrée förs till bordet. Krackningsanläggningen bröd tjänar samma syfte som breadsticks, eftersom det ger personer som samlades runt bordet med något att njuta medan de viktigaste delarna av måltiden är förberedda för servering.

p

Cracker bröd är inte begränsat till restauranger. Ett antal stormarknader och specialbutiker mat utföra olika typer av krackningskapaciteten bröd. Dessutom kommer ett antal etniska dagligvarubutiker göra tre eller fyra olika typer av krackningskapaciteten bröd. Kräver ingen kylning, kan knäckt bröd förvaras i skåpet och placerade dem i ugnen en liten stund att värma igenom och ge den skärpa som gör brödet så populär. Vare serveras som förrätt eller som ett komplement till de viktigaste delarna av måltiden, kan knäckt bröd lägga till en trevlig och hälsosam touch på någon diet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.