Vad är Crab Rangoon?

Crab Rangoon är en typ av förrätt bestående av mjukost, crabmeat och smakgivande insvept i en wonton. Tros ha sitt ursprung i USA som en asiatisk behandla, är krabba Rangoon en populär maträtt att tjäna på fester och är en stapelvara aptitretare serveras på American kinesiska restauranger, men det är inte en vanlig maträtt i Kina. Det finns vissa konsistenser nödvändigt att förbereda krabba Rangoon, men det finns många varianter av recept, varav de flesta innebär fritering ingrediensen-fyllda wonton.

De flesta varianter av recept krabba Rangoon involvera färskost och flingor eller imitationer krabbkött tillsammans med salladslöken, eller grön lök och kryddor. Smakämnen variera inkludera vitlök, stek sås, sojasås, säsong salt och lökpulver. I de flesta recept ingredienserna blandas och placeras sedan av skedar på beredd wonton wrappers. De wonton wrappers Därefter viks antingen i trianglar eller figurer blomma och friterad i vegetabilisk olja tills de är gyllenbruna. Det finns varianter av krabban Rangoon recept som innehåller uteslut krabbkött och använda endast kryddad färskost, vilket gör skålen passa dem med skaldjur allergier, och bakning fyllda wonton istället för fritering, som utelämnar fett. Vanligtvis utnyttjar bakade versionen av krabba Rangoon en muffin pan att stabilisera wonton under gräddningen.

Även krabba Rangoon inte är ett äkta asiatisk maträtt, här populär förrätt är nästan alltid finns på amerikanska kinesisk restaurang menyer och bufféer. På fester, är krabban Rangoon andra i popularitet som förrätt till kanske ägget rulle eller på ostbrickan. Krabba Rangoon är ofta serveras med en sås för doppning. Det finns ingen standard dippsåser, men populära alternativen ingår sötsur sås, sojasås och varm senap. Men många människor tycker krabban Rangoon serveras vanligt, särskilt när rutinerade.

Av olika recept på krabba Rangoon, göra en enkel sökning efter recept krabba Rangoon. Om du föredrar att hoppa över uppståndelsen, säljer många livsmedelsbutiker detaljister fryst beredd krabba Rangoon att du bara behöver värma i ugnen före servering.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.