Vad är Coconut kött?

Coconut kött är kött av kokosnöt frukt, en tropisk frukt som produceras av kokosnöt träd. Det finns ett antal användningsområden för kokosfett kött, tillsammans med andra delar av kokos. Vissa livsmedelsaffär sälja färska kokosnötter som kan vara knäckt öppen för deras kött och kokos kött kan också köpas på burk och torkad form. Vissa Southeast Asian rätter kräver denna kokosnöt produkt, och det verkar i vissa västerländska rätter i också. Det finns två typer av kokos kött. Unga eller "gröna" kokosnötter har mycket mjukt kött som nästan gelatinös i strukturen, mjuka nog för att ösa ur frukten med en sked. Denna typ kallas ibland kokosnöt gelé, och det är klassiskt fungerat som ett mellanmål. Äldre kokosnötter har fastare vitt kött som tenderar att fastna mer envist på insidan av skalet, vilket gör det svårare att få bort.

Folk kan äta kokosnöt kött vanligt, eller så kan de riva den och använda den i en utbud av rätter. Göra kokosmjölk, är köttet rivas, blandas med kokande vatten och ansträngda genom cheesecloth eller fina mesh. Riven och rostad kokos köttet används ofta som garnering, och spån av kokos kött kan ingå som dekoration på efterrätter som kokosnöt grädde paj, efterrätter och kakor. Strimlad kokosnöt är också en viktig ingrediens i tyska chokladkaka. Köttet har en distinkt rik, tropisk smak som vissa människor tycker är mycket tilltalande.

kockar som har en färsk kokosnöt att arbeta med, att få köttet ut kan vara lite av ett äventyr. Det finns ett antal teorier om det bästa sättet att knäcka en kokosnöt i syfte att komma åt köttet. En av de mer effektiv teknik innebär att hålla kokos över en stor skål och slå i mitten av frukten med den trubbiga sidan av en Cleaver samtidigt vrida frukt så att hela omkrets riktar slutligen orsakar frukt spricka i stammen . När kokosvatten runnit ut, kan halveras kokosnöt bakas i ugn på 400 grader Fahrenheit (204 grader) 30 minuter för att lossa köttet.

Torkad och konserverad kokos kött är lättare att hantera, och lättare att få i områden där kokosnötter inte växer naturligt. Hyllan stabiliteten i dessa former av kokos kött är också lockande för kockar som bara vill använda små mängder åt gången.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.