Vad är Coconut Juice?

Coconut juice är en tunn vätska som finns i unga kokosnötter. Det är också ibland kallas kokosvatten med hänvisning till den tunna konsistens av denna kokosnöt produkt. Den här maten är mycket populärt i tropiska regioner där kokosnötter odlas, och i vissa regioner, som exporteras kokos saft finns i dagligvaruhandeln, som är unga kokosnötter som kan behandlas för sin juice. Till skillnad från andra delar av kokosnöt som används för kulinariska ändamål är kokos saft fettfritt, med en mycket mild smak som människor ibland beskriver som "uppfriskande. "

Unga kokosnötter är kokosnötter som inte till fullo har mognat. De har hud som är grön till fläckig i färg, och mycket mjuk kokos kött som ofta gelatinös. Som kokosnötter ålder, skal mörkare och tunn, och mängden kokos saft inne minskar också, så småningom försvinna helt och hållet och ersätts med luft.

Färsk kokos saft är tydlig, med en smak som kan variera från söt med lite salt. I tropikerna är det ofta möjligt att köpa unga kokosnötter som är öppna på plats för saft, ibland med ett sugrör införas så att folk kan dricka direkt ur kokosnöten. Kokos juice säljs även i pastöriserad form, i burkar och flaskor. Konsumenterna kan dricka kokosvatten vanligt, eller så kan de lägga olika ingredienser till det för en twist. Detta kokos produkt är mycket hög i kalium, och den har även några andra nyttiga näringsämnen som magnesium. Vissa människor historiskt har använt kokos saft som en energi dryck, för att främja hydrering och byte av elektrolyter. Kokosvatten har också använts som en intravenös vätska, särskilt i militära konflikter, där medicinsk utrustning kan ibland vara svårt att få, särskilt i avlägsna områden.

Vissa företag säljer kokos saft som hälsokost, peka på dess näringsinnehåll och låg fetthalt natur. Det är säkert nyttigare än artificiellt sötad läsk och juice, och den neutrala smaken gör det väldigt enkelt att arbeta med eller att manipulera med tillsats av ingredienser som strimlad ingefära, socker och mynta.

man inte ska blanda ihop kokos vatten eller saft med kokosmjölk. Kokosmjölk är gjord av galler mogen kokosnöt kött, blötläggning i vatten, och att klämma uttrycka en tjock, mjölkig vätska, medan Coconut Juice är ett naturligt kokos produkt som finns i unga kokosnötter. När du öppnar unga kokosnötter, bör konsumenterna vara noga med att öppna frukter över en skål för att fånga juice och skrubbning utsidan av frukten för att avlägsna smuts och fibermaterial rekommenderas, så att saften inte blir smittade av en slump.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.