Vad är Candy Formar?

Candy formar är apparater som används för att skapa godis i en rad olika former och typer. En av de mer populära exemplen på godis mögel är det mjuka blad mögel som rymmer ett antal kaviteter som används för att skapa flera bitar av godis. Kommersiella godis formar ibland fashioned från metall samt, ofta rostfritt stål. kan Plåten candy mold användas för att skapa olika typer av hemgjord godis. Hard Candy formar gör det möjligt att skapa frukt smaksatta hårda karameller i grundläggande former såsom runda, kvadratiska och rektangulära godis. Det finns också formar för hårda karameller som kommer i former från seriefigurer till många andra typer av nyhet poster. Dessa formar kan också konfigureras för att tillåta den hårda karameller för att ställa in med införandet av en käpp i godis, effektivt skapa Hard Candy nollor.

På samma sätt är mjuk godis mögel perfekt för att skapa godis med choklad och liknande ingredienser. Godiset formen för dessa mjukare godis kör samma storleksordning som för hårda godis. Detta gör det möjligt att använda godis formar att skapa unika godis för semestrar, bröllop och andra speciella tillfällen.

Tillsammans med producerats kommersiellt godis mögel, är det också möjligt att ha formar specialtillverkade i olika former och storlekar. Detta är inte ovanligt för restauranger och storkök som föredrar att ha godis mögel i vissa former och särskilda storlekar. Även dyrare, dessa anpassade godis formar kräver väldigt lite i vägen för underhåll och kommer att pågå under ett antal år. p

Candy formar används inte bara för att skapa visuellt tilltalande godis. Det är inte ovanligt att de formar som ska användas för att göra unika tvålar också. Precis som med godis recept, tvålen recept ringer ofta för de ingredienser som ska i halvflytande form när hälls i hålrummet av mögel. Plast godis formar är speciellt bra för denna typ av verksamhet, eftersom bladet formar är lätt att böja en aning och släpp torkade godis eller tvål från mögel utan några skador på produkten.

Tillsammans med tvål, kan godis formar också användas för att skapa unika gelatin baserat former, ljus och dekorativa smör eller grädde knoppar ost för användning på en formell bord. Mjuka formar kan även användas för att skapa gips och cement föremål som kan användas som utsmyckning accenter i hemmet.

Köpa godis mögel är en relativt enkel process. Köksbutiker, restaurang utbudet butiker, och många återförsäljare att göra godis gör leveranserna kommer att erbjuda åtminstone några grundläggande formar. Massproduceras formar är relativt billiga, och normalt kräver inget mer än en regelbunden rengöring med ljummet vatten.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.