Vad Walesiska RÖSTADE BRÖDSKIVOR?

Walesiska RÖSTADE BRÖDSKIVOR är en traditionell brittisk maträtt som görs av ladling en tjock ostsås över toast, och sedan följer en kort grillas de två tillsammans så att de ostsås blir tjock och bubblande. Det finns en mängd olika sätt att walesiska RÖSTADE BRÖDSKIVOR, några kockar, till exempel hoppa över såsen steget och bara halstra rostat bröd med ost skivor och en portion Worcestershire eller chilisås och andra gör det med kex. Rätten kan ätas när som helst, och det är en populär midnatt mellanmål i vissa hushåll, där en skål av RÖSTADE BRÖDSKIVOR sås kan förvaras praktiskt så att skålen kan göras snabbt.

Enligt folk legenden var Walesiska RÖSTADE BRÖDSKIVOR ursprungligen "Walesiska kanin" och det var tänkt att FÖRTALA på walesiska, som påstås inte var mycket skickliga på att fånga kaniner. Med tiden blev "kanin" RÖSTADE BRÖDSKIVOR, "kanske sporras av en önskan om politisk korrekthet, och fatet gjorde sin väg in i engelska repertoar från Wales kök.

Denna rätt är definitivt walesiska ursprung, med skriftliga bevis som tyder på att det går tillbaka till åtminstone 1700-talet. Den walesiska är bekant förtjust i ost, och de påstods bland de första att använda ost tillagad i olika rätter. Som ett resultat har somliga antytt att det ursprungliga namnet på den här skålen, "Walesiska kanin," var tänkt som en vänskaplig gliring på walesiska, som kanske föredrar att äta ost att äta kanin i vissa situationer.

En grundläggande RÖSTADE BRÖDSKIVOR sås är gjord av smält ost med mjölk eller grädde, lägger till en skvätt öl, och krydda blandningen innan hälla den över toast. Andra kockar föredrar att börja med en Roux att ge såsen mer kropp och en rostad smak, bevattning i kryddor som cayenne, senap och peppar innan du lägger till öl och till sist osten. Efter några minuter av långsamma whisking bör sås jämn och tjocknar, varvid Worcestershire sås kan läggas till och sedan sås kan förvaras i kylskåp för senare användning, eller spridas på rostat bröd och stekt några minuter till önskad konsistens champagne.

långt ifrån enkel ost på rostat bröd, en god tallrik walesiska RÖSTADE BRÖDSKIVOR är kyndel, kryddig, rik och lager med smak och kockar kan också lägga till saker som grillad tomater eller kokt ägg till sin walesiska RÖSTADE BRÖDSKIVOR för lite extra smak och kropp. De flesta kockar också rekommenderar att du använder riktigt gott bröd, som skålen kan förstöras av porösa, dåligt gjort bröd med en likgiltig konsistens.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.