Vad är fryspåsar?

När det gäller frysta livsmedelsförpackningar, fungerar inget bättre än fryspåsar. Som en klar plastpåse som är speciellt framtagen för att förhindra frysbränna på kött och andra livsmedel som förvaras i frysen, dessa praktiska väskor göra det enklare att lagra livsmedel under en längre tid. Här är lite information om korrekt användning av fryspåsar, och hur de kan användas för att hålla mat enheter som kan användas för längre perioder än andra wraps eller behållare.

En av nyheterna i frysen väskan är dragkedjan öppning som finns längst upp i påsen. Ursprungligen utvecklades och marknadsförs som en Ziploc väska, är fryspåsar med en dragkedja öppning nu tillverkas av ett antal företag. Den snäva sigill av plast dragkedjan hjälper till att hålla frysta livsmedel genom försegling insidan av påsen införseln av fukt och luft.

Genom att placera maten i fryspåsar och sedan klämma eller trycka ut luft ur påsen innan de vidtar dragkedjan sigill, är det möjligt att hålla gröna grönsaker, köttbitar, och ett antal livsmedelsprodukter från växande fadd eller uttorkning. Resultatet är att föda objekt som normalt inte kan förvaras i frysen i mer än ett par dagar nu kan förvaras i veckor eller månader. kan många olika typer av färdiglagad mat också lagras i fryspåsar. Till exempel kan hemlagad grönsakssoppa kylas och sedan hälls i en frys påse. Genom att lägga frys påse på sin sida medan innehållet fryser, är det möjligt att skapa en fryst portion soppa som kan tinas och njöt senare. Eftersom innehållet kommer att frysa i relativt platt dimensioner, är det möjligt att stapla de delar av soppan i frysen, bättre utnyttjande av begränsat utrymme.

Rå kött som köps i lösvikt kan uppställd i portioner som fungerar bra för en enda förrätt eller tillräckligt med delar för att förbereda en måltid för en familj. Att kunna köpa i bulk och avskilja delar i lufttäta fryspåsar kan hjälpa sträcka budgeten hushållsfrysboxar en hel del, eftersom partiköp är ofta billigare. Användningen av fryspåsar på detta sätt är också ett bra sätt att minska antalet resor till snabbköpet, vilket ger ytterligare besparingar på bensin och minskar risken för impulsköp.

Även billiga fryspåsar fungerar inte liksom tjockare och något dyrare name brand fryspåsar, de fungerar bra för förvaring av livsmedel som kommer att användas i ett par dagar. Detta gör det möjligt att förbereda sida rätter och även bröd deg i förväg, vilket kan vara en stor hjälp med att förbereda mat för en familj händelse eller en fest.

fryspåsar är också ett utmärkt sätt att förvara rester som kan senare användas för soppor och grytor. Hellre än att kasta ut överblivna grönsaker, hålla en gallon-storlek påse i frysen. Lägg överbliven säd, kokt greener och andra infästningar soppa så det är möjligt att skapa en burk soppa på dessa vinterdagar när något varmt och näring är i sin ordning.

Finns i pint, Quart och storlekar gallon, fryspåsar gör det möjligt att lagra alla typer av livsmedel och få ut det mesta av vår maten budgeten. Med mindre avfall och förmågan att hålla ett bredare utbud av livsmedel på sidan för matlagning, fryspåsar är verkligen ett bra komplement till alla kök.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.