Vad är ett falskt Knife?

När konsumenterna vill ha kvalitet knivar, de ofta anser att de förfalskade kniv. Ett förfalskat kniv är en handgjord kniv som är tålig, har en vass kant och bryter inte. En bra smidda kniv varar en livstid av hushåll eller användas på fältet. En förfalskad kniv är ett verkligt exempel på smedens konst, även i stor skala. Ett stål tomt eller en del av stål, värms i ässjan. Den Maker sedan pounds stålet med en hammare, i ruffen form av en kniv. Den smidda kniv värms upp igen och mer hamrande följer. Många cykler av värme, kyla och hamra alla syftar till att mildra stål och göra de förfalskade kniven stark och inte lätt bryts. Efter kniven är klar med tillverkarens specifikationer, är det mark från ryggraden till kant, vilket skapar en avsmalnande blad. Handtaget är fäst på Tang, eller den nedre delen av kniven, och är nitade på plats. Nästan alla förfalskade kniv har ett bolster, eller avdelare som separerar bladet från handtaget. Det stärker kan vara för balans, liksom, men förtjockade del av förfalskade kniven hjälper till att skapa en skyddsbarriär mellan blad och fingrar. När handtaget har fäst är bladet sedan slipat till en rakkniv kant.

På grund av den arbetsintensiva karaktär av dess konstruktion, en förfalskad kniv är ofta betydligt dyrare än en stämplad stål kniv. Och när en hög kvalitet, hög kolhalt rostfritt stål används, priset också går upp. Den smidda kniven används i köksknivar, liksom för jakt och fält knivar. De prisade för sin hållbarhet under alla förhållanden, och för den lätthet med vilken de upprätthåller en skarp kant. Den andra fördelen med de förfalskade kniv är att de flesta människor kan vässa knivarna själva. Endast ett minimum av underhåll krävs för att hålla en hög kolhalt rostfritt stål smidd kniv i gott skick.

Många konsumenter hitta ett förfalskat kniv sig vara ett ovärderligt komplement till sin kniv uppsättningar. Deras kvalitet och hållbarhet motiverar ofta sitt högre pris.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.