Vad är en Tri Tips Steak?

För dem som gillar grillning biffar utan att behöva punga ut enorma summor pengar för gott nötkött, får tri spets biff eller stek vara den perfekta lösningen. Klipp från ett avsnitt av nötkött kallas ytterfilé botten som inte riktigt fick en stor respekt tills nyligen är tri spets biff nu snabbt ökar i popularitet. Som brukligt i USA och Storbritannien, detta avsnitt av kött har använts för biffar innan, men att ta hela delen, som har en triangel form, grillning, och sedan skär den i tunna bitar, blir det normala sättet att förbereda .

Om människor har varit till mataffären nyligen att titta på kött smakämnen dessa kan upptäcka en eller flera gnuggar som är dubbade Santa Maria smaksättning, särskilt om de bor i andra delar av Kalifornien. Santa Maria är ett medelstort samhälle i Santa Barbara County krediteras med tri spets biff berömmelse för hur de skulle laga mat och servera biff. Normalt är hela tri spets, som teoretiskt kan också kallas stekt, gned med speciella kryddor och placeras på en låg ved brand. Långsam tillagning hjälper grilla i kryddor och många tyder det resulterar i ett anbudsförfarande och ljuvligt smaksatta biff. Det finns andra sätt att laga biff tri Spetsen med mer traditionella metoder grillning, ugn bakning och gassande. Med tanke på storleken på hela biff, om ett par pounds eller mer, pan-stekning är inte så realistiskt. Å andra sidan tri spets steken kan skivas i mindre bitar om pan-stekning är det enda medel som finns tillgängliga. När tillagas i original mode, vill människor inte sitta ner och äta en hel tri spets och termen stek är något av en missvisande. Bästa metoder för servering brukar innebära låta köttet vila i ca 20 minuter innan det skivas över säden i tunna skivor. Dessa skivor är perfekt anpassade till andra typer av rätter. Till exempel kan grillade tunna skivor av tri spets vara delikat i fajitas, och tillagas ofta av detta skäl.

Med tanke på den allmänna storleken på en tri spets biff, gör en kan innebära att möta massor av matrester. Skivas tunt kunde köttet göra för utsökt biff smörgåsar nästa dag eller köttet kan kubik och kastade i tomatsås för en snabb spaghetti middag. Alternativt, som fortsätter att vara fallet med många innevånare i Santa Maria, tri spets stek är ofta tänkt att serveras vid sociala tillställningar, där vänner kan samlas, dela inte bara god mat, men rätten att kräva de uppfann receptet.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.