Vad är en Smör Curler?

En smör CURLER är ett kök gadget som är avsedd att hjälpa kockar i carving smör i fantasifulla former och lockar. Det är ofta med i uppsättningar av garnering verktyg som innehåller saker som citron zesters och Ballers melon. Trots att de flesta kockar inte har anledning att använda smör CURLER, kan enheten vara ganska bra, särskilt för formella middagar. Carved smör garnishes vid bordet kan lägga till ett elegant utseende. Ännu viktigare, om du någon gång funderat över hur restaurangerna gör smör lockar, nu vet du.

Byggandet av en smör CURLER ser lite märkligt att någon som inte är bekant med verktyget. Ett smör CURLER har ett långt skaft fäst vid en räfflad och krokiga blad av metall. Bladet kan dras över en käpp av kylt smör att generera stripig spån av smör, tätt beslagna smör blommor och andra garnishes, med praxis. Ett smör CURLER kan också användas för att skapa delikata SUPERERBJUDANDE i smör.

Arbeta med ett smör CURLER kan ta några misständningar innan en kock blir det rätt. Som regel är det smör kylda, medan smöret CURLER värms före användning. Varierande mängder av tryck ger olika ringlad smör mönster. Om smöret raster eller flingor, är det för kallt, och det bör vara tillåtet att värma lite innan du försöker igen. När smör garnishes har skulpterat med smör CURLER bör de förvaras i isvatten eller i kyla så att formen inte kollapsa. Om smöret kommer att presenteras i en stor skål på bordet kan den kylas ned i skålen, och den kalla ytan på skålen hjälper smör hålla fast hela bordsservering. Tillägget av ett garnityr som persilja kommer visuellt intresse för presentationen. Det finns andra möjliga användningsområden för ett smör CURLER. Enheten kan användas för att raka choklad, till exempel. När mat såsom choklad och smör måste smältas ner, ett smör CURLER kan användas för att göra små, att smälta spån som kommer att skära ner den tid som krävs för smältprocessen. Vissa crafters använda smör papiljotter att göra vax spån, som kan vara dekorativa när mounded kring grunderna av ljus.

När du väljer en smör CURLER, försöka hitta en med en slät, fast handtag av metall eller plast. Hål i handtaget kan samla små bitar av mat och potentiellt bakterier värd också. Eftersom en smör CURLER tenderar att bli fet, är möjligheten att kasta en i en diskmaskin också ganska trevligt.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.