Vad är en Pickle Sickle?

A Pickle Sickle ™ är precis vad det låter som: en frusen mat behandla tillverkad av saft av färskpressad pickles, blandad med saltlake. Resultatet är en välsmakande, uppfriskande fryst mat som kan låta lite märkligt att människor som inte är bekanta med nöjen pickle saltlake, eller till dem som förknippar "fryst behandla" med något sött. Den Pickle Sickle ™ kommer från Texas, en stat där människor råkar vara väldigt förtjust i ättikslag saltlake, och det är en naturlig förlängning av en redan befintlig Texan behandla, ett rakat is fuktad pickle juice.

Pickle saltlake är en syrlig, smakrik vätska som många människor tar avstånd när de är färdiga med en behållare med saltgurka. Men några entusiaster som att dricka saltvatten, använda den i drinkar, eller lägga till olika recept, utnyttja den intensiva explosion av syrlig smak. För fans av ättikslag saltlake, är detta en helt normal och faktiskt trevlig aktivitet, även om många tycker att begreppet dricka ättikslag saltlake helt oförståeligt och även lite motbjudande.

John Howard i Seguin, Texas, är förpackningsansvariga det Pickle Sickle ™, även känd som Bob's Pickle Pop ™, och frakta det till ättikslag juice fans runt om i världen. Pickle Sickles ™ kommer i blister rumstemperatur förpackningar som är avsedda att ha fastnat i frysen. Efter en natt av frysning, det pickle saft insidan har stelnat i en form av Popsicle, som kan pressas ur förpackningen. Slutresultatet är syrliga och salta, och den kan ätas ensam eller ens som en smak rengöra mellan kurser. I varmt väder kan en Pickle Sickle ™ vara ganska rolig, så söt frysta desserter ofta verkar kladdiga i varmt väder. Saltlaken hjälper också kroppen att tåla uttorkning, vilket kan vara ett användbart underordnad biverkning. Vissa dieters har också antagit Pickle Sickle ™ som en fettsnål mellanmål mat att äta när ett begär efter mat kommer på.

Bob's Pickle Sickles ™ hävdar att om du försöker en Pickle Sickle ™, kan du gillar just det. Förutom att köpa denna intressanta fryst behandla, kan du också göra din egen version hemma, genom att pressa några pickles, blanda saften med saltlake, och hälla den i en Popsicle mögel för infrysning. Efter en natt av frysning, din egen ättikslag skäror kommer att vara redo att äta, och förutom att njuta av dem som ett mellanmål, kan du också göra dem en konversation bit på fester.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.