Vad är en Pickle Picker?

En ättikslag Picker är köksredskap som är avsedd att hjälpa personer med uppgift att avlägsna saltgurka från burkar. Denna särskilda köksredskap är ett klassiskt exempel på den så kallade "unitasker," ett verktyg som är utformat för att endast utföra en funktion. Fördelarna med unitaskers är ett ämne för het debatt, med vissa människor att tro att de skapar onödig oreda, medan andra försvarar den unika syfte att sådana verktyg är designade för. Det finns ett par sätt att använda en pickle picker. I den vanligaste design, är en ättikslag plockare som syftar till att förstå pickles i burken, med användaren manipulera en spak eller kolven för att öppna och stänga en rad gripande pinnarna. Enklare kan en ättikslag picker ser bara ut som en två-tined gaffel som är huggen i önskad pickle. Men gripa ättikslag plockare är i allmänhet att föredra, eftersom pickle inte ska glida av. Vissa använder bara köket tång till hugg pickles, även om du kan hitta speciellt utformad lurigt tänger. Det finns ett par anledningar till varför en ättikslag plockaren kan vara ett användbart verktyg. För det första, det håller händerna ur pickle burken, minskar risken för överföring av bakterier som kan föröka sig och äventyra pickles i burken. Använda en ättikslag picker innebär också att alla gafflarna i huset förbli drogfri, och eftersom pickle är typiskt grepp snarare än knivhuggen vidhåller pickle plockaren integritet pickles den griper tag och se till att de ser ganska på skylten.

Om du fortfarande inte övertygad om att du behöver en ättikslag Picker, anhängare av denna otydliga köket verktyg vill att du ska veta att det kan användas på olika saker, inte bara inlagd gurka. Pickled ägg, till exempel, kan också tog med ett lurigt Picker, och du kan också använda verktyget för att förstå konserverade körsbär och andra frukter.

Vissa kök leverans butiker säljer ättikslag plockare, och de kan även köpas via Internet återförsäljare. Som regel brukar det här verktyget för att vara mycket billigt, även om det kan hjälpa till att betala lite mer för en kraftigare konstruktion. När söker en ättikslag Picker, leta efter en som är lätt att tvätta, och försöker undvika reaktiv metall eller slutar, eftersom pickle saltvatten kan äta till pickle picker över tiden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.