Vad är en Piano Vispa?

Ett piano vispa är ett köksredskap som skiljer sig något från andra vispar. Istället för att ha massor av trådar, har det oftast omkring sju eller åtta trådar totalt. Piano vispa har också en lätt rundade huvudet i stället, vilket många hävdar är bra när whisking såser, särskilt i platta pannor.

längd och material av pianon vispar varierar. Silikon typer finns nu tillgängliga och dessa kan vara särskilt önskvärt om du är whisking såser i mycket varma pannor. Dessa är ofta specificerade för att inte smälta i temperaturer så högt som 750 grader F (398. 89 grader C). En silikon piano visp kan också vara till nytta eftersom det inte kommer att skrapa non-stick kastruller, ett vanligt problem med rostfritt stål eller aluminium vispar.

Piano visp längd varierar, och du kanske vill några att inrymma olika storlekar av kokkärl, och förmågan att hålla fingrarna borta från höga heat. Den kortaste piano vispar omkring 8 inches (20,32 cm), och den längsta är ca 14 inches (35,56 cm) långa. Bredden på huvudet kan variera också, och några av dessa vispar ser mer platt, rundad, och bredare än andra. Du kan använda pianot vispa i ett antal tillämpningar. Visp dressingar, såser och liknande för att du orkar. Dessa vispar kanske inte är lika effektivt för vispgrädde eller ägg, eftersom färre sladdar innebär bildandet av färre luftfickor, som hjälper till att lufta grädde eller ägg. Om du blandar cupcakes eller muffins dock kan denna typ av whisky vara att föredra, eftersom det inte medför alltför många luftbubblor att skapa "hål" eller "tunnlar" i bakade produkter.

Du hittar avsevärda prisskillnader i olika typer piano visp. De flesta kostar minst $ 10 US dollar (USD), och vissa är långt över 20 USD. Silikon vispar är dyrare. Det pris du är villig att betala, bör du försöka hitta ett piano vispa som är förslutna där trådarna lämnar handtaget. Oförseglade typer kan göra vispa mycket svårare att rengöra, och kan resultera i små bitar av mat blir fast mellan trådarna, vilket gör att vispa värdelös mycket tidigare.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.