Vad är en Pastry Brush?

En bakverk borste är ett kök verktyg som är avsett för användning med bakverk. Många bakelser måste vara glaserade eller borstas med saker som äggvitor, smält smör, eller mjölk. En bakelse borste bestämmer vilken glasyr som tillämpas, och ser till att den sprids jämnt och effektivt. Att hålla en bakelse borste eller två runt är mycket användbar, även om du inte gör så mycket bakning, eftersom det finns ett antal potentiella användningsområden för en god bakelse borste. En typisk bakverk borste har en trä-eller plasthandtag med naturliga eller syntetiska borst. Tyvärr kan denna design främja tillväxten av bakterier, särskilt när en bagare arbetar med fettrik glasyrer som smör. Som ett resultat bör degen borsta noggrant handtvättas efter varje användning, och det bör regelbundet doppas i ett blekmedel att hålla det sanitära. Till hands tvätta en bakelse pensel, massage tvättmedel försiktigt i borsten och skölj dem noggrant innan skaka ut borsten och hängde den torka så att borsten inte deformeras. Om du kan hitta en, en bättre val av tråckla pensel är en helt syntetisk pensel gjord av ett material som silikon. Ren syntetmaterial kan tvättas i diskmaskinen, vilket gör dem mycket mer hygieniska. Många av dem är också gjuten i fasta enheter, vilket gör dem lättare att rengöra och förhindrar den minskning av borsten. Silikon är ett av de bästa materialen, eftersom det är mycket värmetåligt.

Många bakverk är klar med en glasyr som skapar en distinkt skorpa. Pajer, till exempel, kan borstas med äggvita eller mjölk till en blank yta. En bakelse borste också används vid montering av rätter som kräver phyllo deg, och det kan användas för att lägga känslig glasyrer till saker som kakor. Som regel är det en bra idé att hålla flera storlekar runt, från en liten pensel till en bred pensel med ett stort täckningsområde.

Detta kök verktyget är i princip samma sak som en tråckla borste, en borste utformad för att tillämpa bastes, marinader och glasyrer till kött och välsmakande livsmedel. Kockar hålla ofta separata uppsättningar av konditorivaror och tråckla penslar för att minska risken för kontaminering smak. Men om du har en uppsättning penslar gjorda av silikon, behöver du inte hålla dem åtskilda, eftersom silikon inte innehar smaker eller dofter. Annars kan du överväga färgkodningen din tråckla och penslar bakverk, så att du inte inför barbecuesås till dina scones.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.