Vad är en Pasta Cutter?

En pasta Cutter är ett kök verktyg som används för att skära pasta degen i olika önskade former. Det finns ett antal olika stilar av pasta cutter, från fästen för pasta maskiner handhållna köksredskap, och alla är utformade för att producera mycket specifika pasta. Ett kök Supply Store bär ofta pasta fräsar, och det är även möjligt att beställa dem från specialitet leverantörerna, när det gäller pasta fräsar som fäster pasta maskiner, maskinens tillverkare är ofta en bra källa för information om kompatibla pasta fräsar.

Även pasta deg kan skäras för hand, finns det några distinkta fördelar med att använda en pasta kutter. I första hand ger en pasta cutter att all pasta kommer att vara samma bredd som främjar även tillagningstid. Det skapar också en nättare ser slutprodukt, som pasta bitar av varierande bredder brukar inte titta mycket attraktiv. Använda en pasta fräs är också mycket snabbare än att dra ner degen för hand, vilket kan vara en klar fördel då det är många pasta görs. När det gäller en pasta kutter som är tänkt att förena en pasta maskin, är klippaggregat ligger på rullar som hålls inne i en bifogad fil som snäpper på till pasta maskinen. Att använda pasta cutter, en vev är isatt och påslagen, vilket gör att rullarna att flytta. Sedan kan pasta deg få näring genom rullarna, där det kommer att minska när den dras igenom, vilket ger identiska delar av pasta som kokas omedelbart eller torkade, beroende på behoven hos kocken.

En handhållen pasta Cutter brukar utformas i form av en rulle med ett handtag bifogas. För att använda pasta cutter, låg kockar degen ut på disken och trycker på pastan saxen i den samtidigt som du trycker den över degen och lämnar efter sig snyggt band av pasta. Det är också möjligt att hitta extra bred pasta fräsar, användas för att skära degen till tortellini och ravioli, tillsammans med lasagne nudlar.

Roller pasta fräsar kan också användas för att krusa och skära ravioli. I detta fall är ravioli degen som anges, påfyllning tillämpas, och det översta lagret av degen noga deponeras ovanpå. Sedan är det pasta saxen snabbt rullade över degen i raka linjer, falsning degen ner runt fyllningen och skär den enskilda raviolis ut som det går. Det är också möjligt att hitta ravioli fästen för pasta maskiner, där två lager deg och fyllning matas ut rullarna tillsammans.

I vissa delar av Italien är det också möjligt att hitta en pasta fräs kallas chitarra, eller gitarr, i en referens utformning, som består av spända trådar spända över en ram. För att använda denna typ av pasta cutter, låg kockar ett blad av deg över strängarna och sedan trycka ned med en vals, tvingade igenom degen och skär den i processen.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.