Vad är en Olive Spoon?

en oliv sked är en långskaftad köksredskap som används för att avlägsna oliver från krukor eller burkar. Sådana skedar kan ha springor, eller ett enda hål i botten av sked skål som hjälper till att dränera bort den vätska som är öste upp med oliv. Detta kan vara en fördel om du försöker ta bort oliver från burkar och du bara vill ha några, men vill hoppa över att lägga till olja eller vatten från burken till vad du lagar mat. Om du gör martinis till exempel vatten eller olja där oliverna packas inte alltid gör ett gott tillskott till din drink. Det finns många olika sorter av oliver sked på marknaden. En typisk sked är ca 8 inches (20,32 cm) i längd och har en rundad sked huvudet. Material som används bland annat rostfritt stål, tenn och även träet. Du hittar några oliver sked sorter som har en flackare sked skål, vilket kan göra det svårare att få enstaka oliver ut. En annan typ ser ut som en klöver böjd inåt, med slitsar i sidan och botten, som kan bidra till lättare att gripa tag i varje oliv.

Pris på olivolja sked slag är inte så rörlig. Vanligtvis de kostar mellan $ 7-10 US dollar (USD), såvida du köper en av silver. För en långvarig sked som motstår att förstöras av ättika, är rostfritt stål förmodligen det bästa valet. Trä kan vara en bra andra, men kräver större omsorg och handtvätt av sked att hålla den faller isär eller delning.

Folk kanske undrar om det verkligen värt det utrymme för ännu en Utensil deras redan trångt Utensil låda. Det är sant att du säkert kan använda andra saker att ta tag i oliver, såsom tänger, andra slitsad skedar eller något som verkar händig. Du kan också använda en standard eller soppsked från din vanliga bestick som att få oliver. Du måste dock tömma dem vätska. Detta kan uppnås genom att oliverna på pappershanddukar. Å andra sidan, om du är ett stort fan av oliver och använda dem eller tycker om att äta några i taget, kan oliv sked vara ett perfekt komplement till din lineupen av köksredskap. Den relativa inexpensiveness av jämn kvalitet rostfritt stål skedar betyder att de inte kommer att bryta din spargris. Du kan njuta av en oliv eller två utan att behöva komma i burken med fingrarna, som många oliv fans hitta en avsevärd fördel. Dessutom kan sked användas för att greppa små syltlök, inlagd vitlök, eller körsbär maraschino.

Men om du planerar att använda en hel burk eller burk oliver, kan det vara onödigt arbetskrävande för att hämta varje oliv ut med en sked olivolja. Istället, vänd burken eller kan i ett durkslag så att vätskan avlopp. Denna process kommer att ta en minut eller två på de flesta, där med oliv sked du kan tillbringa flera minuter att få varje oliv ur burken.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.