Vad är en Mango skivare?

Ibland kallas en mango splitter, är mango slicer en händig köksredskap som används för att skiva en mango i två delar, vilket möjliggör enkel borttagning av frukt grop som finns i mitten av frukten. Enkel att använda och lätt att rengöra, gör mango slicer det möjligt att förbereda rå mango utan att skapa en stor röra för att rengöra.

Mango skärmaskiner är vanligen tillverkade av rostfritt stål. Liknar ett äpple slicer, är mango slicer konstruerad för att skapa två ännu sektioner vid borttagning centrum gropen från båda sektionerna. Handtag finns på varje sida av mango splitters, vilket gör det lätt att placera och kontrollera slicer under användning. Eftersom hela redskapen är gjorda i beständigt material, kan mango slicer tvättas i en vask i tvålvatten, eller placeras i en diskmaskin.

Använda en mango slicer är en enkel process. Oskalade mango placeras på en hård yta, t. ex. en skärbräda. Håll mango på plats med ena handen, är mango slicer centrerad på kroppen av mango, med omsorg för att arbeta från slutet som är motsatt den där skaftet på frukten. När mango slicer är i position, placera båda händerna på handtagen och tryck ner. Den Slicer kommer att röra sig genom kroppen av frukten, dela upp mango i två mer eller mindre lika stora portioner. Samtidigt, separerar mango slicer området kring gropen från de båda delarna.

kan mango slicer köpas vid ett antal butiker restaurang energiförsörjning liksom fina affärer kök. I allmänhet är det priset för en mango slicer mycket rimliga. Med tanke på att redskapen gör beredningen av mango ett mycket enklare och renare process, mango slicer ofta anses vara väl värd den blygsamma kostnaden.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.