Vad är en Crepe Maker?

Crepes är populära i många kök. Huvudsak en mycket tunn pannkaka, kan en crepe fyllas med frukt, ost, grönsaker eller kött, för en måltid med en kontinental smak. Men hittar några kockar gör crepes en utmaning, så vänder de sig till en crepe maker. En crepe Maker är utformad för att hjälpa kocken form och crepes kock jämnt. Crepe beslutsfattare kommer i ett par olika former. En typ ser ut som en upp och ner stekpannan ovanpå en konkav stekpanna. Denna typ av crepe Maker är uppvärmd ovanpå spisen innan kocken doppar den varma plana ytan i crepe smeten. Den resulterande tunn hinna av smeten på PANNKAKSLAGG topp bildar crepe. Kocken vänder Maker över att koka crepe på spisen topp. En annan typ av crepe Maker är elektrisk och ser ut som en vanlig platt, rund PANNKAKSLAGG på toppen av ett värmeelement. Kocken häller en liten mängd smet in till PANNKAKSLAGG och sprider ut den, oftast med en speciell trä verktyg för detta ändamål. Denna typ av crepe Maker används ofta kommersiellt och kan vara lite dyr för hemmet kocken.

Många kockar, men föredrar en non-stick stekpanna med sluttande sidor att göra crepes. De säger att dessa pannor kommer att fungera lika bra som en enda använda apparaten som en crepe maker. Dock bör en KASTRULL används för crepes troligen endast användas för crepes eller pannkakor, att hålla den i gott skick. Crepe Recept finns i kokböcker eller på Internet. De flesta kommer att innehålla en grundläggande smet recept, tillsammans med förslag till fyllningar och presentationer. Även tänkt främst som en fransk maträtt, crepes göra ett framträdande i köken så olika som ungerska och kinesiska!

Flera tillverkare tillverkar båda typerna av crepe maker, sträcker sig i pris från US $ 35 to $ 200. Crepe beslutsfattare från Frankrike är oftast de dyraste. Crepe beslutsfattare finns på nätet och i köket utbudet butiker. Online recensioner av de flesta populära märkena är tillgängliga, och den presumtive köparen bör göra några jämförelser shopping för pris och önskade egenskaper innan beslut fattas.


Kommentarer

  • Om oss
  • Reklam
  • Kontakta redaktören
  • Få nyhetsbrev
  • RSS-feed

Redaktör: Beáta Megyesi
Nyheter redaktör: Christiane Schaefer

Kundservice: Mats Schaefer,
Helena Löthman

Tel: +46 00 79 22 00
Fax: +46 00 79 22 01

© Copyright 2014 Debok.net - All rights reserved.